Belezúgtam egy kollégámba!Mit tegyek? (beszélgetés)
Akkor ahogy látom, a te eseted is olyan, amit irtam tegnap, hogy megszokásbol maradsz a pároddal, nem? Várd meg hogy tényleg tartos-e a szikrázás közted és az uj pasi közt, aztán tágy ugy, ahogy neked a legjobb!
"vannak ilyen emberek,akik nem tudják kimutatni a másik felé érzelmeiket" - én vagyok a példa egy ilyen emberre, de ez nem direkt szándékbol fakad, hanem egyszerüen ilyen vagyok, és ez nekem is rossz, ill. ha ki akarom mutatni, akkor szinte erőszakot kell tenni a saját természetemen, mert olyan nehéz....ti nem voltatok még igy? :(
nem vagyunk egyformák..még szerencse.:)
Ezt úgy fogalmaztam meg másképp,hogy kiszáradt kútból csak a bolond próbál vizet meríteni./Pedig valamikor a bolond ásta a kutat.../
Különben vannak ilyen emberek,akik nem tudják kimutatni a másik felé érzelmeiket(ha van).Viszont elfogadni,na az kellene nekik folyamatosan...
Így van,az évek meg elszállnak,utolag visszanézve látod,korábban kellett volna lépni.Van aki tanul saját hibáiból,az okosabb másékéból okul.
sőt évekig is...
sajnos.
:(
hát,nem tudom, Te élsz vele.Tenni kell egy kapcsolatért mindkét félnek,ideig óráig müködhet úgy,hogy csak az egyik ad,de nem kap semmit cserébe...
ó,tudod te,hány nő/férfi gondol szex közben képzeletben a partnerén kivül másra? nagyon sokan.A szexuális fantáziálás egy része.Emiatt igazán ne legyen lelkiismeretfurdalásod.
Viszont óvatosan kitapogathatnád -nem az érzelmeivel játszva-,mennyire forr a kollégád körül a levegő,de nála, mikor meglát téged.Téma barátoknál,ismerősöknél stb.Így legalább leteszteled,hogy ő is érez-e irántad valamit.Egy információval máris okosabb vagy így:)
Tudod,nagyon különbözőek vagyunk.én lobbanékony,ő a megtestesült nyugalom,csakhogy egyet említsek.és félek,hogy ez a fellángolás is a lobbanékonyságomból ered,vagy csak egyszerüen jólesik hogy újra bókolnak nekem,éreztetik hogy NŐ vagyok.
Tök igazad van!szerintem is várni kell,csak olyan érzésem van,mintha gondolatban megcsalnám öt,bármilyen hülyén hangzik.pedig b.vel semi se történt ölelésen kívül.
Ezt nem értem:"de nagyon sok a konfliktus köztünk" akkor miért is vagy még vele? Éld az életed,hagyd útjára és járd a magad útját.Egy életed van,nem érdemes lehetetlen kapcsolatokra fecsérelni,elveszi az energiád,felemészt...ez az én véleményem,nem kritika,tapasztalat.
Sztem a kivárás logikus....lenne,de a szerelem ritkán logikus.Mégis arra kérlek,várj kicsit-hátha tisztázódnak/letisztulnak az érzelmeid(vajon a kollégád is így érez,vagy csak ezt akarod látni nála?)...mert nehogy a két szék között a padlóra kerülj.
Már látom....én se gondoltam komolyan:)
Húúúú, fáradt vagyok, én is elköszönök.
Jó éjt mindenkinek!!!
Igen,együt vagyunk,de nagyon sok a konfliktus köztünk.(nem az új srác miatt van,már régen tart)szeretem,de már nem szerelemmel.amit meg a kollégám(nevezzük B.-nek) kivált belőlem,olyat még sohasem éreztem!szinte szikrázik köztünk a levegő,már mások is észrevették.de nem merem elhagyni a párom,félek,hogy ez a mostani eufória elmúlik és rájövök,hogy marhaságot csináltam.
igen ritkán ismerkedem interneten...mellesleg korábbi megjegyzéseim mögött szmájlit találhasz...tudod-e, mit jelent?...ha igen,ne állíts butaságokat:)
Jóéjszakát, sziasztok! :)))
Akkor "dobd be" magad nála!!!
nembiztos hogy ingatagságrol van szó, lehet hogy amugy is gondok vannak a pasijával (már ha még megvan neki), ezért zugott bele másba....kár hogy nem irja meg, hogy még mindig együtt van-e a régi párjával, vagy már nem, mert a szavaibol én legalábbis nem tudtam kivenni.
Hogy ezt nekem elotte senki nem mondta :))
Nekem az egyik barátnőm is oylan volt, hogy ha akadt valaki, akinek ő bejött, akkor rögtön összeállt vele, csakhogy ne legyen egyedül, mégha az az illető egy rongyos tróger volt is....mondjuk én nem tudnék igy lenni :S
Válogatni csak szabad!:)
A hűség ,csak házasság UTÁN van törvénybe foglalva.
Én nem gonoszkodásból írtam, komolyan gondolom. Aki ilyen ingatag, annál nem lehet tudni.
tücsi:
futó már voltam, lehetek BEfutó is;)
...mert fél szembenézni önmagával,inkább kivárja mig jön valaki akire lehet támaszkodni.Aha,értem.Felnőtt énre vall.
Szóval Te akarsz lenni a befutó.
Hol lehet ahhoz a céghez jelentkezni?..és mi az osztály neve?;)
A topickiíró elég gyakran esik szerelembe....és mindig kollégákkal....mi lesz ha adódik egy céges ( pl. farsangi ) buli??? Minden pasit szemügyre vehet....akkor lesz csak dilemmába!!
Ez igy elméletben oké, de sajnos sok olyan kapcsoalt van, amikor az egyik fél már csak megszokásbol van együtt a másikkal, és érzelmileg már nem is kötődik hozzá annyira, ilyenkor előfordulhat hogy elkezd más iránt érezni valamit...
Ez kicsit bonyolult, de majd irok priviben inkább...
További ajánlott fórumok: