Lábprotézise van a srácnak, akibe belezúgtam (beszélgetés)
Mikor tudtok legközelebb találkozni?
Milyen célból volt Ő Magyarországon, mikor megismerkedtetek?
Igen csak
Hiányzik: :)
Sziasztok!
Hat nagyon jol sikerült:) nagyon szerelmesek vagyunk;) a lábat szinte észre sem vettem:) egyébként nem az egész lába ,hanem a lábfeje hiányzik ,de hat szinte észre sem venni:) a lelke csodás :)
de szerintem nagy különbség van aközött, hogy valakik levelezés útján ismerkednek meg, és aközött, hogy levelezéskor már szerelmesnek érzi magát :) ez csak egy felépített ábrándkép, semmi több, hiszen semmi fontos dolgot nem tud a pasiról, mert nincs olyan, hogy együtt. ha szerelmes lenne, nem az lett volna az első gondolata, hogy majd szex közben eldobja a lábát, meg mit képzelt, miért nem mondta előbb, becsapott. ha ugye szerelmes az ember, akkor nem ezek ötlenek fel benne, mert ismeri a másikat, és olyannak szerette meg, amilyen, kívül-belül :)
ez csak egy ábránd, hogy végre egy pasi, aki figyel rám, félt, folyton rám gondol. miközben lehet, a pasi közben prostikhoz jár
Én is így gondolom, de azért írtam, hogy aki nem kockáztat, nem eszik pörköltet. Tehát ha eddig nagy lamúr van, lehet belőle valami..
Én is csináltam vad dolgokat, amik ide vezettek, hogy most egy normális kapcsolatom van.
Mondjuk továbbra is érdekel, hova valósi a srác, de nem kapok választ..
Ez a nagy féltékenykedés olyan tipikus déli vonás.
Volt részem hasonlóban, az elején mosolyogtam rajta, aztán egyszer olyan sztorit talált ki, hogy én mit csináltam délután, hogy azt hittem ráborítom az asztalt. :D
én is úgy érzem, hogy ha szeretnék valakit, nem érdekelne ez, és nem rökönyödnék meg és kérném ki magamnak, hogy-hogy eddig nem mondta. biztos nem könnyű ilyen helyzetben lévő emberkének ezt elmondani, mert hogyan és mikor, és tele lehet félszekkel
de én nem tartanék lamúrnak egy egyszeri találkozást és levelezgetést, az írás-telefon annyira becsapós, hamis érzelmeket kelt, hogy van valakid, aki milyen tutin bánik veled, holott meg semmi nincs egy valódi kapcsolatból, együttlétből, csupán illúzió és szép szavak
Nem érted ez miért szörnyű??? Majd megérted.
Egyébként a féltékeny ember nem bízik magában és benned sem.
Igen-igen, én is pontosan így gondoltam az elején.
Persze, az elején romantikus is lehet a féltés. De egy idő után nálam ez fokozódott, és nem lett jobb.
Amikor már x ideje együtt vagytok, és még mindig nem bízik benned, folyamatosan számon vagy kérve, hogy mikor hol és mit csinálsz, kivel vagy, az már igen kellemetlen.
Amikor te tudod, hogy tisztességes és becsületes vagy, de mégis azon kapod magadat, hogy minden pillanatod arról szól, hogy tisztára mossad magadat a semmiért, akkor hidd el, nagyon kapcsolat romboló az egész. Nem tudtam a barátnőmmel vagy a kollégáimmal elmenni valahova meginni valamit, vagy csak beszélgetni, mert egyből jöttek az ellenőrizgetések, meg a hisztik... Igazából a családomra is féltékeny volt. Minden időre az volt, amit nem vele töltöttem el, és nem róla szólt. Szörnyű volt. És bár nagy szerelemnek indult az elején, a végén úgy menekültem előle mint életem megkeserítőjétől... Rémálmaimban jött elő.
Azóta már a minimális féltékenységet is nehezen viselem, mert azt gondolom, aki engem nem tart megbízhatónak, az keressen jobbat! Egyébként is, egy társ szabaddá tesz, és nem rögökhöz köt. Annyira jó érzés, hogy elmehetek bármikor bárkivel bárhová úgy, hogy a párom még támogatja is a kikapcsolódásomat, és egy percig sem féltékeny. Mert ismer, és tudja, hogy én milyen vagyok. :)
Majd nem fog 20 év után tetszeni.
Két barátnőm házasságra ráment, mindkettő idegroncskéntlépett ki belőle (mármint a féltékenységre gondolok).
Hat nagyon feltekennyel nem volt dolgom,de nem
Ertem ez miert is szörnyű...nekem ez jól esik,főleg eddig csak taplokkal volt dolgom akik nem értékeltek....ezért esik jól es a lelkét szeretem.,.
Féltékeny?
Milyen nemzetiségű a srác?
Ez mondjuk engem előbb bizonytalanítana el.
Amúgy a fórumcím az, hogy belezúgott. Akkor remélhetőleg megismerte(d) rendesen, bár én is kétlem, hogy a levelezés elég ehhez, de aki nem kockáztat, nem eszik pörköltet. :)
További ajánlott fórumok:
- Fülig belezúgtam!
- Miből tudhatom biztosra, hogy tetszem egy srácnak, ha még nem is beszéltünk?
- Létezhet az, hogy 8 év után megtetszik egy srácnak egy olyan lány, akire eddig ügyet sem vetett?
- Mit vennétek egy 27 éves srácnak, aki szereti az erdőt, a kocsikat?
- Ez barátság vagy belezúgtam a munkatársamba?
- Fülig belezúgtam a velem szemben ülő nagyon csinos lányba a...