Fülig belezúgtam! (beszélgetés)
Szerintem előjönnek a generációs különbségek. Vannak olyan emberek, akik egy ideig jól tudják követni szellemiekben, fizikailag, hozzáállásban a fiatalokat, de tudni kell, hogy ez bizonyos mennyiségű energiába kerül. Lehet, hogy nála most fogyott el. Ami tulajdonképpen nem baj, idővel mindenki lenyugszik, aztán vérmérséklete szerint éli igazi, valós életét.
Ha különbözőségek, tartós együttélési problémák miatt szakításra kerülne sor, a fiút felejtsd el. Alapszabály, hogy házinyúlra nem lövünk, inkább keress mást.
Meg az is van hogy amilyen hosszú ideje már itt vagyok, lassan már úgy érzem minth a szüleimmel vagy nagypapámmal élnék mert mindig megy a hirado, betelfonálós műsorok stb és mindig eszembe jut ettől hogy a nagyszüleimnél is mindig ez volt és egyre nehezebben tudok ettől elvonatkoztatni.
-_- Mikor megismertem persze más volt mert ott volt benne is még a kezdeti lelkesedés gondolom. De mostanra már az életmódján nagyon látszik hogy ő már "el van fáradva" vagy nem is tudom... Szex se működik... Délutánonként már lefekszik aludni.
Köszönöm...
Bár,eddig egy fiú sem szeretett belém(vagy nem tudok róla...)
Nem tudom hogy szeretet-e engem...
De azt tudom hogy nagyon fontos vagyok neki,és nem akar elveszíteni...(de ez még mindig csak barátság...)
Akkor kérdés ő bírja-e.
Nekem ez nem működött pl. Nem voltam ott, más meg ott volt - összejöttek.
Ez igaz...de fogunk találkozni,az csak idő kérdése mikor...
én kibírom találkozás nélkül,mert úgy is fogok vele már találkozni.
Mert mijét kellene szeretned? 🤔 Mármint nyilván az sem árt ha tetszik az illető.
Nekem itt inkább az a kérdés, hogy meddig lehet bírni ha ritkán találkoztok. Egy idő után vkinek lépnie kell.
Sziasztok!
Szerintetek távkapcsolatból lehet szerelem?
Mert azt mondják néhányan,hogy akkor nem is Őt szereted,hanem a bensőjét...
Akkor mi az igazság?
Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Biztos, hogy a többség nem hiperventillál (😀) 10-15 év után.
De nem is állítja egy másikkal kapcsolatban, hogy "Fülig belezúgtam!"
Hanem "csak" jól érzi magát egy mélységes kölcsönös szeretetben.
Sztem nem kicsit van apakomplexusod.
A stílus miatt azt gondolom még mindig igen fiatal vagy a párod meg igen idős hozzád.
Ennek így nincs értelme, nem fog működni.
Szerelmes nem vagy, csak függesz ettől a kapcsolattól (nem anyagilag gondolom).
Lépj tovább, legyél szerelmes és ne az apát keresd a pasikban.
A szerelem onnan támad, ahonnan akar, nem te irányítod. A hűség viszont döntés kérdése. Döntsd el, hogy melyikük kell, tisztázd a helyzetet előbb magaddal, aztán a pároddal, ha úgy érzed, nem vele akarod folytatni. De arra számíts, hogy sok minden leszel, csak úrilány nem, ha a fiát választod.
De ennek egyáltalán van lehetősége? A fiú is odavan érted? Eszedbe ne jusson titokban kavarni vele, mert abból családi botrány lesz, és te leszel a vesztes. Ők mindig család maradnak.
1.lépés: Hagyd ott az 50-est, hisz már nem vonz.
2.lépés: Hagyj időt, aztán majd meglátod, lehet találsz egy harmadikat :)
További ajánlott fórumok:
- Lábprotézise van a srácnak, akibe belezúgtam
- Ez barátság vagy belezúgtam a munkatársamba?
- Miből szűröd le, hogy egy férfi játszik Veled, komolyan vesz, vagy éppen fülig szerelmes Beléd?:))
- Fülig belezúgtam a velem szemben ülő nagyon csinos lányba a...
- Nemrég egy új lány költözött a szomszédomba. Kezdek fülig...