Beleszerettem az orvosomba (beszélgetés)
:)Hát...köszi.:)
Azért ha mégis valóra válik,megírom majd neked.Csak ennyit: "Megtörtént!:)))"
:)
Nem lett.Éééédes volt,de nem érdekelt.:)Kb.1,5-2éve már,hogy volt,de már akkor is valaki más élt bennem,akit nagyon szeretek,most mondjam,hogy róla is ő jutott csak eszembe...?:)
Nincs baj az álmokkal.Nekem akkor is kellenek,ha soha nem válnak valóra,ami mondjuk azért elég szar lesz,de...ez van!Segítenek elviselni a valóságot és legalább akkor megtörténik az,amire vágyom.:)
Nalatok nem lett semmi a dologbol? Vagy teged annyira nem erdekelt? Vagy volt mar esetleg mas??
Igen, es ha nem lett volna bajom nem hozott volna vele ossze a sors. Raadasul egy nap van a szulinapunk, csak o 8 evvel idosebb.
En almodozom, mert az almok csak az enyemek, de csak felve. A realitas csunyan is vegzodhet.
Ez szamomra is kisse vicces, de nem mondhatok neki semmit.
Majdnem negy eve jarok hozza! Lattam sokfele szituban, masokkal is. Mindenkire mosolyog, mindenkivel kezet fog, de a mosolya ram egesz mas, es mar akkor ram mosolyog amikor meg vannak elottem, es az a mosoly mas. . es az, hogy elore vesz, ez teljesen uj. Kicsit cikin ereztem magam tole a tobbiekkel szemben, de o az orvos.
Nem haragszom semmiert, orulok, hogy valaki valaszol :)
Igazabol nem merem senkinek sem elmondani, igy elmondom itt ismeretlenul mindenkinek. . :)
És még hányan vannak rajtad kívül????
Várd ki a sorod... Vannak még előtted és mögötted...Legfeljebb közben elmúlik :)
Jaj szörnyen aranyos volt...:)Azért később,amikor a kórházi büfében összefutottam vele,de már nem jártam hozzá,hát azt is látni kellett volna...:)))
:DDD Hát...emberből vannak na...:)
Ezt a vonzalmat viszont el tudom képzelni:) Főleg ha épp nincs körülötted olyan férfi,akitől megkapnád ezt otthon.
..Pont a vérnyomásoddal kezel..hú..döbbenetes,(és persze valójában probléma,hogy nem a valódi eredményt látja..) és kicsit romantikusvígjáték-szerű:) ne haragudj ezért..gondolom,benne lenne nem olyan jó.Legalábbis amíg bizonytalanság van.Szerintem is ha akar valamit,lépni fog.Esteleg ha már nem bírsz várni,hagyd ott neki a névjegyed,telószámmal,emailcímmel,akkor is,ha tudná a kartonodból.
Há!:D Én egyszer egy fül-orr-gégésszel jártam így...:)))
Már régen volt.De én boldog voltam,hogy nem látom többet,bár kétségtelen,hogy nálam átment kissé kétbalkezesbe...:D Na és az a vigyor...:)))
Na jó.Régen volt.Nagyon.:)
:DDD
Igen, ez a szeretem szo nem annyira jo. Ezt en is erzekeltem. Inkabb csak egyfolytaban ragondolok, es alig varom, hogy lassam. Nem tul jo!
Es csodalkozik rajta, hogy a szivritmusom gyorsabb a kelletenel.. hatha olyan kozel ul, osszeer a labunk es fogja a kezem, es haromszor ujra meri a vernyomasom, mert allitolag nem hall a tetoszkopjaban semmit.. Persze, hogy ugy ver a szivem mint egy orult, de ezt nem mondhatom meg..
Itt van a problema. Ez a doki engem a vernyomasommal kezel.
Mit szeretsz benne azon kívül,hogy kedves veled? (Az,hogy mindenki elé vesz a sorban:engem nagyon zavarna.)
Ismered? tudod,hol-hogyan él,van-e családja...mi a hobbija..stb?
Én óvatosabb lennék,amíg nem találkoztam vele néhányszor,nem beszélnék"beleszeretésről".
(Neki ez a munkája,hogy kedves legyen-egyébként velem is ilyen az orvos(a körzeti,meg a nőgy.) csak nem ül közelebb,de aprólékosan,kedvesen érdeklődnek,mi van velem legutóbb óta,pedig ezernél több betegük van,de emlékeznek,h mit meséltem a múltkor..és ők is mesélnek magántípusú sztorikat vizsgálatkor..Nekem is jól esik a figyelem,de szerintem ez több betegnek is kijut,aki szimpi nekik vmiért.)
Szerintem ez teljesen normális dolog egy orvostól,biztosan nagyon jó orvos is.Úgy gondolom a munkájához tartozik,hogy betegeiről sok mindent tudjon és kedves legyen,hogy szívesen járjanak hozzá a betegek.Lehet kicsit túlreagálod a dolgokat:-)
Ha pedig nem,előbb-utóbb kiderül...
Megertelek, en se mernek.
Ha talalkoznotok kell, fogtok. :)
Köszönöm a hozzászólásokat! Jó éjszakát!
Természetesen szívesen várom a további hozzászólásokat is.
Én azt mondom gondold át!
Olyan helyen vagyok,hogy látom.Rengeteg szerelmes sms-t,levelet,ajánlatot kapnak!
Ha egy kicsit kedvesebbek,egyből félre értik!
Igaz,van olyan is aki kihasználja a kínálkozó lehetőséget!
Na de olyat,aki a betegét elvette volna,na olyat még nem láttam!
Igaz,még "csak" 45 éves vagyok! És attól még lehet,hogy én még nem láttam!
semmiképpen ne kezdeményezz, ha mégis akar valamit amit nem hiszek akkor majd ő kezdi
sok pasira aki ilyen segitő, bizalmi szerepben van ráakaszkodnak a nők
az intelligensebbje csak nem veszi észre, a butábbja meg fűnek fának meséli hogy melyik csaj hogy mozdult rá, és persze döglik a röhögéstől közben:D
Ez az összefutás jó ötlet, csak nehéz kivitelezni, mert nem helyben lakik. De majd kigondolom. Köszi.
Annyira ráfókuszáltam arra, hogy ő az orvosom, hogy ilyen egyszerű megoldásra nem is gondoltam. Mindig csak a rendelőben látom.
Ha tudnád hányan vannak így!
Mennyi rajongót kell néha levakarni!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Férjhez megyek, de beleszerettem a párom tanújába!!!S.O.S.
- Elmondjam a férjemnek hogy beleszerettem valakibe?
- Szerelmes lettem az orvosomba! Gyertek, röhögjetek egy jót a sztorimon!
- Egyik barátnőm beleszeretett Schiffer A.-ba
- Segítség, a főnököm kikezdett velem...én meg beleszerettem!!!