Beléptem az otp magánnyugdíjpénztárába az "5000 Ft minden új tagnak" akció keretén belül. Mikor küldik a papírokat és az utalványt? (tudásbázis)
tücsimücsi,
inkább tájékozódj kicsit, mielőtt butaságot írsz. Mindig is csak a reálhozamról volt szó, a magánnyugdíjpénztárad pedig semmit nem tart meg tőled, hanem átutalja az államnak a tőkét, és a hozamot. Reálhozam az a hozam infláció feletti része, ezt kapod meg - már ha van.
OLVASSÁTOK EL AMIT MOST ÍROK!!!
Kaptam papírt a magánnyugdíjpénztártól küldtek egy nyomtatványt amit majd vissza kell küldeni kitöltve hogy hová kérem utalni a hozamot (én nem maradtam a nyugdíjpénztárnál).
Gondoltam felhívom ma őket hogy mégis mennyit kapok meg a hozamból. A kormány ugye azt mondta hogy mindet ki lehet venni nem kell adózni utána stb.
kapaszkodjatok!!!
5-25 %-át kapjuk csak meg!!!! Hogy mennyit még nincs eldöntve, és az ügyintéző hölgy azt mondta ezt a kormány rendelte el (ez tuti nem igaz).
Nem elég hogy évekig használta a magánnyugdíjpénztár a pénzünket még a hozamot is lenyúlja.
Hopsza. Én most dolgozom ott de a GGB-nél.
Most másképp fest a dolog. De pénz most is csak akkor van, ha üzlet van. :D:D:D
Akció !
Vásárlási utalvány.
... )))
azóta én is ... ))
Sziasztok!
Nagyon-nagyon igazad van! Én évekkel ezelőtt dolgoztam náluk mint üzletkötő, lehet hogy rossz volt a csoport is, amibe kerültem, de szó szerint 3 hónapig bírtam. Nyomták az embert, hogy üzlet, üzlet, különben nincs pénz, és a 3 hónap alatt annyit hazudoztam, mint életemben összesen...
Jobbat nem találtál mint az ot...?
Pár éve alig tudtam tőlük megszabadulni a nyugdíjpénztártól...
Szerintem ezt a céget nagy ívben el kell kerülni mindenben...
További ajánlott fórumok:
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- Nem lehet, hogy jobban jár az aki marad a magánnyugdíjpénztárban?
- Utalta már valakinek az Otp magánnyugdíjpénztár a reálhozam feletti részt?
- Kisállat biztosításánál milyen papírokat kell beküldeni a biztosítóhoz?
- 30 éves korban beléphetek-e valamelyik Magánnyugdíjpénztárba?