Bejelentkezés (beszélgetés)
Sziasztok
Nem tudja valaki hogy mikor érkezik az ösztöndíj Decemberben??
Sziasztok
Kérdezni szeretném hogy az idei évben is meg kapjuk karácsony előtt a családi pótlékot???
Várom mielőbbi válaszotokat.
Köszönöm szépen.
Üdv! Nyugdijas debreceni házaspár vagyunk.
Lakókocsival Erdélybe!
Lakós utitársakat keresünk Erdélyi utazgatáshoz. 789keres@gmail.com
06306305055
ISMERKEDÉS, BARÁTKOZÁS!
Debreceni,együttélő, ,nyugdias , házaspár ,környékbeli , hasonló párral iismerkedne ,barátkozna.
pityu0664kukacgmail.com
Szia!
Hogy vagy? Mennyibe került így a műtét?
Irtam priviben is. Dr. Varga Zsomborhoz készülök szerdán.Valószínű ugyan erre a műtétre.
Már írtam, hogy együtt döntöttetek, együtt vagytok szemetek. Mit nem értesz ezen?
Ahogy Bless is írja, te témázol rajta. Majd ha a pasi jön, akkor vele lehet témázni.
Általam...
Azt mondta,tudod milyen jót tesz ez a kapcsolatnak?
Tényleg nem akarok bosszút. Társadalmi reakció azonnal az hogy szemét a nő,a férfi talán nem?
Azonnal a nőt itélik kapásból...
Érthetetlen, amikor szingli férfiak tízezrei grasszálnak szerteszéjjel, egyes nőknek csak más férje kell. Simán mondhattál volna nemet, és a kalandor nősnek nincs esélye.
Láttál már tyúkudvart? Van, amelyik elfut, többiek leülnek.
Dehogynem. Együtt döntöttétek el. És most, mikor már nem kellesz, most fáj, hogy hazudni, bújkálni kellett? Addig nem fájt?
Ugyan már. Tömény szemétség.
Akkor kellett volna szólni, mikor tartott a viszony. Ha még nem idejétmúlt, akkor szólnék a feleségnek - neki mindenről tudnia kell. Ezzel talán megelőzhetőek a további csalások.
Bár, ez olyan bosszúnak hat, amiért nem jár már hozzád a férje.
Egyébként nem értem, hogy miért mentél bele? Egy ilyen viszony csak bonyodalommal jár.
Kiválóan értesz hozzá, hogyan vágd tönkre mások életét, és közben magadat sajnáltatod?
Már luknak se kellesz, ennyi.
Én nem sajnállak ezért.
Sziasztok!
Egyszer voltam szerető. Szakitott,mert fél a feleségétől. Általam jobb lett a házassága,én meg szenvedek,mert hallgatnom kell erről. Éli világát én meg emésztem magam. Nem a kapcsolat hiányzik,hanem hogy hallgatnom hazudnom kell másoknak. Felemészt...Talán szóljak a feleségnek kivel él? Milyen emberrel 25 éve Hmm...nm tudom
További ajánlott fórumok:
- Te melyik munkaügyi Központba vagy bejelentkezve? És mennyi munkanélkülit kaptok/kaptatok?
- Albérlő a tulajdonos tudta nélkül bejelentkezhet a lakásba?
- Albérletbe ideiglenes lakcímen bejelentkezni
- Tudja valaki, hogy mennyibe kerül egy sima polgári esküvő? Illetve mennyivel előtte kell bejelentkezni?
- Egy napos kisműtét alkalmával, mennyit kell adni az altatóorvosnak, amikor bejelentkezik?
- Miért nem tudok bejelentkezni msn-re?