Bed head termékek hajra, használ valaki? (beszélgetés)
5. Nagual
2009. máj. 24. 20:25
10 éve használom ezeket a termékeket és Best Of! Megéri az árát és nagyon gazdaságos a termékek. Figyelem a piacot és szinte az összes hajápoló márka a TIGI termékek dizájnát és anyagait próbálja utánozni, több kevesebb sikerrel. Az illatuk mesés és tényleg használhatóak ha megfelelő mennyiséget használsz belőle. Mindenkinek ajánlom aki stílust akar a hajának! Ha van kérdés szívesen válaszolok.. :)
4. a9e1c02a7b (válaszként erre: 3. - Makrai.lilla)
2009. ápr. 27. 19:48
Persze, biztos jó a megfelelő hajtípusra! A sampon + balzsam is tök jó lehet száraz hajra. De nekem amúgy is gyorsan zsírosodik, ezzel még főleg.
3. makrai.lilla
2009. ápr. 27. 19:21
hm,,de a regeneráló cuccaik nagyon jók,
2. a9e1c02a7b
2009. ápr. 27. 19:05
Nekem volt már samponom, balzsamom ebből a márkából, de én nem szerettem. Zsíros volt tőle a hajam.
1. makrai.lilla
2009. ápr. 27. 18:52
egyszer vettem egy pakolást,5000 ft körül,a legjobb márkák egyikének gondolom...de mindene nagyon drága sajna.amerikai termék,pár helyen lehet csak kapni.ti miket használtok, nem sajnáljátok rá a pénzt ?
További ajánlott fórumok:
- Milyen babaápolási termékeket használsz/használtál?
- Használ valaki Vichy Normadermet, vagy Vichy termékeket? Tapasztalatok, érdemes annyit költeni rá?
- Milyen állatkísérlet-mentes termékeket használtok?
- Rozaceás bőrre használ valaki "nagyon bio" termékeket?
- Nivea termékek - Te miért használod őket?
- Ti mivel szoktátok csavarni a hajatokat? És milyen fixáló termékeket használtok?