Becsípődött egy ideg, vagy rosszul mozdultam... Borzalmasan fáj a hátam meg a nyakam!! Mit tehetnék, hogy enyhítsem kicsit!? (beszélgetés)
Szia.
Hát igen, elég kellemetlen dolog ez valóban, nagyon át tudom érezni a helyzetedet.
A fájó lapockámmal még nem voltam orvosnál, mert a krémek mindig helyre hozták nagyjából, csakhát idővel mindig újra előjön a fájdalom. Bár a vállaim is fájnak itt-ott, de úgy látom ezek az izomnlazító krémek jó hatással vannak rá.
De ez tényleg aggasztó, hogy neked nem nagyon segítettek a gyógytornászok sem, a masszázs meg pláne nem. :(
Így jobb híján valóban maradnak az otthoni próbálkozások a fájdalmak enyhítésére...
Egy kicsit már jobb nekem tegnap óta, bár az éjszakám az nem volt egyszerű, nem sokat sikerült aludnom, alig mertem átfordulni időnként az egyik oldalamról a másikra. :/
Köszönöm, neked is mielőbbi gyógyulást!
Szia Mollka!
Jobban vagy azóta? Nekem ma reggel csípődött be a hátam, de úgy, hogy az ágyra alig bírtam lefeküdni. Bizonyos mozdulatokra úgy érzem, mintha késsel szúrkálnák, nagyon rossz valóban. Most pihentetem, hátha idővel elmúlik.
Lapockatájon nekem is gyakran szokott fájni, több ponton is, főleg ha valami nehezet emelek, vagy ha a hátitáskám kicsit jobban meg van pakolva. Olyankor egy jó meleg fürdő, és a lóbalzsam enyhülést szokott hozni. Bekenegetem vele többször is a fájó részt, és hamar enyhülést hoz szerencsére.
Nekem egy gyógymasszőr csontkovás segített. Kicsit meghuzogatott, persze biztos tudományos alapon és úgy jöttem el, hogy már nem fájt.
A szomorú, hogy ez sajnos minding ki tud újulni.
Nekem egyszer huszon éves koromban volt, akkor 1 éven keresztül többször előjött, majd vagy 20 évre nyomtalanul eltünt, úgyhogy van remény.
Reklámozni nem lehet és nem is akarok, de ha semmi nem segített, megadhatom a masször nevét. Nagyon kedves és vér profi
:)) ma már sokkal jobb! :-*
még fáj, de közel nem annyira mint ahogy előtte!
Kösziiiiiiiii a segítséget! :))
sziasztok
két éve kb,be csipődőtt,a nyaki ideg csigolyám,nagyon fájt,mivel szoptattam a kisfiamat ezért az még rosszabb volt és gyógyszer szóba sem jöhetett.Igy ki probáltama Zepter lámpát,és már az első kezelés használt,azóta ,már meg vettem a infra lámpát,mert hát csak olcsóbb,de tudom ajánlani a ,,naturlanttól,a csilipaprikás krémet,ami nagyon erős és lángol szinte az ember fájdalmas pontja,de a hatás annál jobb.
igen???
ez ilyen durva cucc??? :-OO
nahh többet be nem veszek belőle!!!
az fix!
nahh jó, megyek majd és beleülök a forró vízbe! :D
KÖSZÖNÖM AZ ÖTLETET!!! :))))))
Mydeton kaptam!
napi kétszer kell szednem... :(
ott a lapockám környékén,,, meg a nyakam jobb oldalt.. egy csíkba!
:)) Te is kedves vagy!!! :))
jahjjjj még mindig nagyon hasogat!!!! :(((
de ma nem bírtam tovább,,, beszaladtam a dokihoz, adott izomlazítót!!
:( hátha használ!
Még egyszer nagyon köszönöm Neked!!! :-****
nagyon sokat segítettél!!!!! :)
Ahhh végigropogott a gerincem!!!
Köszi csajok! picit jobb!! most már le tudom hajtani a fejem! olyan mintha visszapattant volna,,, persze még mindig nagyon fáj!
de már úgy érzem, nincs az az éles fájdalom egy ponton.. gondolom ott csípte be az ideget!!!
köszönöm
megyek kipróbálom!!!!!
Köszönöm a tanácsot!!!
:-*
Aranyos vagy! mindenképpen megpróbálom!!!
Azt mondják nem szabad masszírozni...
pedig úgy érzem jólesne!
nekem még sosem volt ilyen!!
áááááááááhhh!!!
mindjárt lefekszem a padlóra.. hátha segít!!!
Huuu köszönöm, az ötletet!
hátha segít!
de tényleg elviselhetetlen!!!
én nem szoktam sírni.. de most! :(((
kb. folyamatosan potyognak a könnyeim!!! :((
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas
- Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
- Árvíz, vihar, borzalmas szél és hideg...
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)