Bécsi repülőtér: mennyi időt vesz igénybe az átszállás? (tudásbázis)
igen, neked ez most jól jött ki:)
csak feltűnt, hogy azért ilyet is ritkán hallani :)))
Sziasztok! Mostmár írok tapasztalatokat is. Odaúton szerencsére törölték a járatomat, úgyhogy közvetlen géppel mentünk. Visszafelé pedig Bécsen keresztül, háromnegyed órás átszállással.
Nagyon közel vannak a kapuk egymáshoz, van egy biztonsági ellenőrzés is köztük, de viszonylag gyorsan lehet haladni.
Kényelmesen elértük a csatlakozást, még vártunk is egy csomót, szóval a fél óra is elég!
nem a légitársaság pakolja a csomagokat, hanem a reptér alkalmazottai v alvállalkozói :) a légitársaság is megveszi ezt, mint szolgálatást a reptértől.
de persze emberfüggő ez is, mint minden, hogy épp ki van szolgálatban, hogy épp hány repülő esett be nekik akkor, meg hogy megitták-e már a kávéjukat :)
A csomagkerdes elsosorban legitarsasag-fuggo.
Van amelyik keptelen akar 2 oran belul is atrakni a csomagot, a masik 20 perc alatt tokeletesen elvegzi azt.
Elore felesleges ezen aggodni. Fel ora nem tul sok, de megoldhato. A schwechati repter nem olyan nagy.....
:D
Hú, akkor nagyon szaladnunk kell, ha lekésem a gépet, lehet, hogy a következő annyira későn indul, hogy lecsúszunk a hajóról, az meg nélkülünk is elindul... :(
Bár elvileg lesz + 4-5 órám Velencében, addig talán lesz még gép.
Huhh...
elofordulhat, hogy nem ered el a csatlakozast, de akkor automatikusan atbook-olnak a kovetkezo jartra, csak varnod kell.
mar en is jartam igy, munichben vartam 6 es fel orat (kesett a jarat bp-rol)
Több, mint egy hónapra utazunk el, úgyhogy muszáj pár létfontosságút a bőröndbe is pakolni :)
Főleg a babónak.
De azért erre figyelek majd, köszi.
Szerintem is megvárnak majd, mert gondolom a Pelikan.hu nem adná ki másképp a jegyeket ilyen szűk átszállási időre. De azért kíváncsi voltam, másoknak mik a tapasztalatai.
szerintem te át fogsz érni, én inkább a csomagjaim miatt aggódnék, hogy azok átjutnak-e ennyi idő alatt:((
mindenesetre semmi létfontosságút ne tegyél a feladott böröndbe, azokat inkább a kézipoggyászban vigyed.
Nem kell aggódnod segítőkészek az ottani alkalmazottak, és minden ki van táblázva.
Mivel transzfer jeggyel utaztok hívni is fognak, ha netán elkeverednél.
Mivel látják a rendszerben, hogy a géped megérkezett addig nem zárják le a beszállást amíg oda nem érsz.
A repülőjegyem szerint fél órám lesz átszállni egyik járatról a másikra, mindezt babástul, babakocsistul.
Rohannom kell majd, vagy könnyen, gyorsan megy ott az átszállás?
Reptér térkép alapján nem tudom eldönteni.
Volt már valakinek hasonló rövid átszállási ideje ott?
További ajánlott fórumok:
- Hogy mennek a dolgok a repülőtéren? Check in, poggyász meg ilyenek...
- E hónap végén repülök Németországba, elsőre, kicsit tartok tőle. Mi a menete egy utazásnak már a repülőtérre érve?
- Vonatnál az átszállás nélküli jegyvásárlás, hogyan történik?
- Légyszives segítsetek! Mikor megy vonat Kiskunhalasi átszállással Bácsalmásra Ferencváros MÁV állomásról?
- Napi 3 óra utazás a munkába 6 átszállással, 12 órás...
- Van bőröndökre vonatkozó súlykorlátozás repülőtéren?