B.A.Z. megyeiben 2010 februárja utáni szülő hölgyeket keresek!Lenne egy kérdésem!? (tudásbázis)
Köszi a pénzt!:-)
Szerintem nagyon bután van megcsinálva az egész, vagy nem is ez, hanem hihetetlen GYenge ahogy "tájékoztatják" a kismamákat.
Nem tudom miből tartana az ilyen dolgokat pl: az UH-ra váró folyosóra kitapasztani jogi és érthető nyelven is!!!
Legalább ennyi lehetne!
AMI Nagyon Fontos:
-csak akkor van rá szükség, ha két különböző városban/faluban van a két szülő lakcíme, azaz nem azonos-pontosabban, merthogy pl: a miskolci anyakönyvi hivatal rendszere kapcsolatban van az okmányiroda rendszerével(legalábbis Miskolcon, ott látják kinek milyen a családi állapota ), de ha az egyik fél mondjuk Tiszalökre van bejelentve, ők nem láthatják, hogy valójában milyen a családi állapota. és most már nem elég az igazolás
Nagy nehezen, egy kis segítséggel megtaláltam a jogi vonatkozást.
A törvényt mely szerint már nem elég az apasági, 2010.jan.1-el vezették hatályba!
Szia!
Minden kórházban más szokások vannak. Az a legcélszerűbb,ha megkérdezed a Kórházat.
Szia! Én szegedi vagyok. Igaz tavaly szültem de elég volt az apasági nyilatkozat amit az okmányirodában kellett aláírni mindkettőnknek még szülés előtt. A doki adott egy igazolást, hogy mikor szülök és azzal mentünk apaságit csináltatni.Nem vagyok házasok, csak együtt élünk :)
Szerintem ez most sincs máshogy.
Szia, de akkor nekik miért kellett a közjegyző!?
Pl állítólag a szegedi kórháznak sem elég az apasági!!kérik a közjegyzőit!
az apa elismerő nyilatkozata kell!
nekem sóginőméknél bonyolultabb volt,mert az első féjével még papíron házasok voltak,amikor megfogan a kisi a másiktól...
Ismerősömék babája 02.03-án született és addig nem kapták ki a baba papírjait, míg nem voltak közjegyző által bejegyezve élettársi kapcsolatba, pedig az apaságiuk érvényes volt!
Valahol olvastam, hogy bizonyos kórházak így döntöttek (persze, gondolom törvényes keretek között).
Ez igaz?
A kérdés, inkább olyanokra vonatkozik, akik nem voltak házasok a baba születésekor!!!
Milyen okiratokra volt szükség az anyakönyvezéshez???
További ajánlott fórumok:
- 2012 februárjában érkező babák
- 2007. februárjában szültél? Hasonlítsuk össze a picurokat!
- Hárem hölgyeket akarok magam köré.
- Esőruházatot kedvelő Hölgyeket keresek!
- Horgolni tudó és mintákat kereső hölgyeket keresek akikkel jó közösségi oldalt lehetne nyitni egymás segitésére és szórakozásárunkra.
- Valaki tudja hogy mennyi most Miskolcon a megyeiben az anyák szállásának napi díja? Nagyon sürgős lenne!