Valaki tudja hogy mennyi most Miskolcon a megyeiben az anyák szállásának napi díja? Nagyon sürgős lenne! (tudásbázis kérdés)
Jaj, de hülye vagyok. Most nézem, h már nem aktuális .-)))
És hogy volt? Ott maradhattál a kislányoddal?
Mennyit kellett fizetned?
Az anyák szállása, ha ténylegesen ott laksz, tehát nem a lányod kórtermében, az ingyenes, még kajajegyet is kapsz.
Ha a kórterembe szeretnél vele lenni, akkor pedig 2000Ft/nap (kajajegy akkor is jár). Bár nem tudom, h 6éves gyermekkel meg fogják-e engedni, de ki lehet harcolni sztem.
Én tavaly júliusban az akkor 6hónapos kislányommal feküdtünk egy hetet a gasztro-bőr osztályon. És 2000ftot kellett naponta fizetnem.
Szia!
Én úgy hallottam, hogy 1.500.-Ft/nap. Kb. két hete a férjem unokatestvére volt a kisfiával a GYEK-ben igaz más osztályon, de gondolom ez egységes ár. Ha jól emlékszem 1.500-öt mondott.
Én sajnos nem tudom, de hívd fel szerintem a kórházat és ott adnak választ minden kérdésedre.
Jobbulást a kislányodnak!
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- Miskolcon tudtok nagyon jó szoláriumot, ami a nagyon érzékeny fehér bőrűeknek is jó? :o)
- Miskolcon jó autószerelőt ( aki a fékhez nagyon ért) keresek! Tud valaki ajánlani? Sürgős!!
- Tud valaki Miskolcon külföldi munkaközvetitéssel foglalkozó megbizható céget? Nagyon érdekelne.