Bátrak földje - sorozatfüggő lettem :) (beszélgetés)
Jo kis sorozat volt ez!
A báronét tényleg mutathatták volna,milyen sorsra jutott..
Örülök, hogy véletlenül, de rátaláltam a fórumra, melyet Te indítottál, kedves Fizzy.
Jó volt időnként idejönni és megosztani a gondolatokat.
(Nem utolsó sorban, kulturált körülmények között!)
Csak nagyon röviden, mindenféle elemezgetés nélkül, nekem nagyon tetszett, kedvemre való volt a befejezés.
Úgy volt jó, ahogy volt! Ha voltak hibák, azokkal együtt volt nekem teljes az egész a végére.
(Bejelentették, hogy nem lesz folytatás, sajnos.)
További jó fórumozást kívánom Mindenkinek!
(Vigyázzatok magatokra!)
Szerencsére nem halt meg a Báró,pedig nagyon úgy nézett ki.
Nekem tetszett a befejezés.
Jó volt a sorozat,kár,hogy vége lett.
Nagyon tetszett a befejezés,megható volt.
Neked is kellemes időtöltést kívánok!
Szép volt,kár hogy vége.
Elvarratlan szál, kié v. mi lesz a babával, akit a pap talált?
Kedves Mindenki!
Én indítottam a fórumot, köszönöm, és örültem, hogy velem tartottatok, velem izgultatok! Utoljára talán a Dallast és az Isaurát néztem gyerekkoromban ilyen lelkesedéssel, sosem gondoltam, hogy újra sorozatot fogok nézni, talán majd csak nyugdíjasan :)
Zalánt alig ismertem meg, talán hozzá jobban illett a kovács szerepe, Babához is a cigányasszony szerep, de talán azért volt fura számomra, mert már így szoktuk meg őket.
Megható volt, ahogy Imre és Anna találkoztak és megbékéltek egymással, de azt nem értem, Sándor miért nem vette el Annát, fura volt ez a vőlegénykérés :)
Ami hiányzott, a báróné sorsa, mutathatták volna egy szegény viskóban, ahogy szakadt ruhában tesz-vesz :)
Valóban egy hihetetlenül jó magyar sorozat volt, fordulatos, izgalmas, én sosem éreztem ellaposodónak! Az utolsó részben minden szál a helyére került, biztos lehetett volna még bonyolítani, de ez így volt jó! Ha lesznek is új részei, ahhoz még évek kellenek, így, hogy mindenki happy lett, miért bonyolítanák még?
További kellemes időtöltést kívánok mindenkinek, vigyázzatok magatokra és egymásra! :)
Ez a sorozat szép volt, jó volt és nagyon-nagyon kevés volt ! Befejezték, de annyi minden történhetett volna még. Nem is értem miért kellett így lezárni és hagyni elveszni a sztorit.
Idióta sorozatokat évek óta adnak. Gondolom azokat kisebb költségvetéssel készítik és a szereplők is sok esetben amatőrök.
Itt megismerhettünk fiatal tehetségeket és bár nem éppen fiatal, de nagyon tehetséges, szerethető képernyőről nem ismert színészeket.
Remélem találkozunk még velük.
Kívánom a stábnak, hogy tegyenek kivételt, folytassák mégis a történetet, hiszen még fiatalok a szereplők, sok minden történhet velük és a leszármazottaikkal is.
Vagy alkossanak újat és azt nagyon hamar és nagyon sokéig nézhessük.
Láttátok az előzetest, milyen szép elegáns minden szereplő ...
főleg Imre és Sanyi
Én is attól tartok, hogy örökre vége
2 évet ugranak a mai utolsó részben.
Minden kiderül.
Baba kapott egy lovat. Katica összejött a zsndárral.
Móricot letartóztatta a zsandár (Imre). Jól tette. A báró nem halt meg...
...ha már be akarják fejezni, akkor igen, lehet így tökéletes.
DE annyi lehetőség van még ebben a történetben, ezért nagyon sajnálom, hogy vége lesz.
Van amikor közkívánatra folytatnak valamit. Amennyiben itt elvarrják a szálakat, akkor ennek a lehetősége sem lesz járható.
Sajnálom !
Szerintem Sándor elveszi a kisasszonykát, Bécsbe költöznek, Anna orvosira fog menni
A zsandár feleségül veszi Katicát, a báró pedig Mariskát.
Ja, és majd Gyula pedig Ilonkát.
Tökéletes befejezés lesz. Legalábbis nagyon remélem. :-)))