Barna lisztből sütött, vagy magvas termékek (beszélgetés)
Szia Kanári!
Nekem sem tökéletes barna lisztből készültek ,valahogy élvezhetetlenebbek :( Citromlé új ötlet!
Örülök, hogy örülsz.
nagyon jó oldal tényeleg, de mindig nézd a mennyiséget, mert nem a szokásos 100g-os felosztás, mint láttad.
Köszönöm!
Sok-sok mindent találtam!:))
Én kérdezni szeretnék!
Ki tud nekem segíteni?...mekkora a ch-ja ezeknek a teljeskiőrlésű termékeknek?Pl:teljeskiőrlésű tönköly kenyér,korpás zsömle-kifli...stb.
Köszi!
Sziasztok!Olvsgatom a hozzászólásokat,és szeretnék egy nagyon jó honlapcímet közölni veletek,én nagyon sok mindenre választ is kaptam a kenyérsütésre vonatkozólag.Nekem is volt amikor nem sikerült a kenyér,legközelebbi alkalommal igen,pedig nem is változztattam rajta semmit sem.
Szia,Seila!
Én kenyérsütőben sütöm,mivel a hagyományos búzára allergiás vagyok,de a többi kalászosra nem.Az enyémben van tönköly,zabpehely,rozs.A receptek közé fölteszem, ha érdekel.Hosszú, keserves kínlódások eredménye, de legalább élvezhető.
A családnak fehér liszttel is csináltam, nem volt vele gond.Sikér mindenképpen kell bele ,porélesztővel csináldd,ne érintkezzen közvetlenül a sóval.Az a legjobb, ha miután legelőször a folyadékot tetted bele,abba szórdd a sót,cukrot,olajat,és tegyél bele kb.2 evőkanál citromlevet.Rá a liszt,abba mélyedés,bele a porélesztő, majd azt takard be ismét liszttel.Én kevesebb cukrot tettem, mint amit ír, mert édesnek találtam.
No,akkor a kenyerek közé felteszem a saját változatomat.
ja, és zemlereceptem is van, de azt még meg kell keresnem, és akkor azt is odaírom a kenyérféleségek kategóriájához.
Sziasztok!
Tud nekem tippet adni valaki, hogyan kell kenyérsűtőben kenyeret sütni? A hatodi kpróbálkozásnál feladtam. Azóta csak a helyet foglalja a gép :-(
Nem kel talán meg jól a tészta, kemény marad, és a belseje teljesen nyers:-((((
Előre is köszi a segítséget
Köszönjük;)
Kifogom próbálni!
Amúgy ezt a receptet megtudom csinálni kenyérsütőben is, mert nekem az is van...?
Puszi
Elárulod nekünk a receptet is? :DDDD
Köszike
szia!
tudnál néhány receptet beírni ide a fórumba, vagy a "receptek" pont alá?
nekem sajna nincs kenyérsütő gépem, de anyukámnak van, egyszer süttetnék vele valami finomat, de sajna nincs bevált receptje csak fehér kenyérre :(( (ők azt eszik)
előre is nagyon köszi!!
Én nagyon szeretem, mert a fehér kenyér másnapra harmadnapra megtippad, mig a barna nem.
A barna kenyereknek van ízűk, míg a fehérkenyér olyan semleges...
Szió!
Van kenyérsütő gépem. pont tegnap sütöttem egyet, annyira fini lett!:)
lehet, hogy csak azért nem szereted, mert még nem ettél igazán jó barnakenyeret.
sajnos a hipermarketekben kapható kenyerek nagy többsége csak a színezőanyagoktól barna :((((
igen
ha lehet, olyat veszek
szia!
kenyérsütő gépben sütöd a kenyeret, vagy simán a sütőben?:)
Én nem szeretem, a fehér kenyérnek nincs párja.. :))
meg is látszik rajtam :))