Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli? (beszélgetés)
szerintem ez telejsne szabad választás kérdése, egyszerűen vannak emberek,kapcsolatok amelyek így működnek jól, és vannak amik máshogyan.
és ennyi.
Szabin mi is együtt vagyunk és rengeteg dolgot együtt csinálunk, de vannak külön programjaikülön, amihez nem kell engedélyt kérni, nem rendezünk jelenete, stb.
Ja és nem is válunk el emiatt.:)
Szerintem ez tök jó:)
Mi is együtt szoktunk kertészkedni. Én imádom is a zöldet, természetet. Vett nekem spéci vastag kesztyűt (pink), aminek a tenyér része gumi, nem böki meg semmi, nem teszi tönkre. És sokszor aláveszek egy ilyen kézpakolást (illatszerboltban lehet kapni), ez egy ilyen kesztyű, ami át van itatva krémmel. Mire végzünk, pihe puha a kacsóm:DDD
Megosztva a melót fele annyi időben van és utána meg napozok egy jót.
Mi szeretünk mindent együtt csinálni.
Nem én kértem, de férjem direkt úgy igazítja a munkahelyi szabadnapjait, hogy együtt mehessünk kertészkedni. Kéz alá hozza nekem a hűtött vizet, frissen szedett gyümölcsöt, szerszámokat, kesztyűt, hogy vigyázhassak a kezemre. Minden szabadnapot együtt töltünk, munka után siet haza. Ő visz el kocsival hétvégente tesóimat látogatni, pedig itthon heverhetne. Elválaszthatatlanok vagyunk önként, evvan... :)
Nyugi, mi értettük:)
Ne is magyarázd, mert nem érdemes. Nem olyan bonyolult ez, mindenki értette,az a pàr ember, akik bele akarnak magyarázni mást, azok nem. De ettől még az úgy van.
Nálunk senkinek sem kell engedélyt kérnie, sőt, akik itt példáloztak hasonló kapcsolatokkal mint amit én írtam, náluk sem kér engedélyt senki.
Megjelennek itt olyan kifejezések, amelyeket senki sem írt le, de már szállóige lett:
Ultimátum(senki sem írta), engedélyt kérni (puff,ez mekkora baromság!), tutyimutyiság, levakarhatatlanság, béklyó??!
Lyézusszűzmária:DDD
Pontosan:)
Elvonatkoztatva az ő kapcsolatától:
nekem fura, ha egy házasságban engedélyt kell kérni valamire bármelyik félnek is, illetve ez nem is tudom minek nevezhető függés is.
Természtesen mindaddig engem nem érdekel, amíg más kapcsolatát nem minősítik.
Kinek a pap, kinek a papné...
Nincs kedvem tovább ragozni...
Ha nem vetted volna észre, akkor te kezdted el minősítgetni a másik tábort.
Mert szerinted a te párod az áldás. Mitől?
Én agygörcsöt kapnék egy levakarhatatlan pasitól. Nincs szükségem egy sziámi ikerpárra, tök jól elvagyok nélküle, én jobban szeretem a férfiakat.
Te ezt választottad, örülj neki, veregesd a válladat, hogy de jól jártál, de ne tartsd áldásnak és ne mond, hogy irigyek azok, akiknek nem ilyenjük van. Nekünk nem kell az ilyen, ha kellene, akkor ilyet szereztünk volna, mert nem nagy kaland beszerezni egy tutyimutyit....
Na látod!? mennyivel másabb az, hogy leírod: nincs igényed a lakáson kívüli programokra.
Másnak meg van:)
Úgy érzem,picit tulliheged ezt.Nekem aztán hót mindegy, hogy kinek milyen a házassága.
Amit nem értek,hogy miért kell azt feltetelezni azokról a házastársakrol akik mindenhova együtt szeretnek menni,hogy beklyoban élnek???
Mi ezt választottuk, én soha nem tiltottam semmit, nem hisztériaztam ilyenek miatt, mert az ő saját döntése,hogy nem megy nélkülem.
Amúgy is jobban szeretünk otthon lenni,mint elmenni valahová.
szerintem itt nem a bulizasrol van szo, valoszinuleg egy ferfi vagy egy no sem olyan parra vagyna, aki folyton nelkule megy az ejszakaba
egy legenybucsu nem a romlas kezdete es a vilag vege :D nem is olyan esemeny altalaban, ami hetente zajlik egy barati tarsasagban. ha valaki attol fel, mint a forumindito, hogy ilyen szituban biztos megcsaljak, ott bizalmi problema van, es meg kell beszelni, hogy rendezodjenek az ilyen dolgok. kisertesek mindig johetnek, legritkabb esetben egy tancos csajtol egy bulin, ahol nem is a pasikae a foszerep.
itt megint az van, hogy mindenki a saját helyzetét akarja ráerőltetni a másikra, miért ne lehetne jó olyan kapcsolat, ahol a felek szabadon mehetnek, illetve olyan is, ahol egymás társaságában mennek csak bulizni?
minden kapcsolat mélysége és jósága két emberen múlik nagyon kevés abszolút igazság van, kár azt hangoztatni, hogy csak az enyém a szuper.
Medve anyám...
Látszik, hogy nagyon meleg van
Nem fog történni semmi.
Ez csak egy buli.
Röhögés, pia, barátok.
Általában egyszer van az életben, nem a nők miatt megy oda senki.
Akkor állandóan megragadna minden lehetőséget, hogy legénybúcsúba mehessen :D
Jó, akkor ne vergődj te se és ne szólj többet hozzám!
A szint, hát ha megnézzük, már az első hozzászólásod a topikhoz, az már önmagáért beszél...
Lányok!
Ilyen hülyeség miatt veszekedni. Komolyan már lassan a bundáskenyér recepten is vita van:)
Azt kell(ene) tudomásul venni, tiszteletben tartani és elfogadni, hogy nem vagyunk egyformák. És a házasságok, társas kapcsolatok, gyereknevelés sem.
Én szeretem a mákos tésztát és a pink lakk magassarkút és a hozzátartozó táskát mást meg ettől a víz kiveri.
És?
Akkor most öljük egymást?
(egyébként hülye a példa mert egyiket sem szeretem):)
Gribedli, te jó példa vagy arra, hogy mindig van lejjebb, ami a fórumozást illeti. :D
Szánalmas vergődés, amit itt előadsz.
Mellesleg, eredetileg nem szóltam hozzád, úgyhogy nyugodtan lekophatsz.
Igen, emberfüggő. Ember, beállítottság, világlátás, vehemencia, intelligencia, otthonról hozott értékek, példa, haveri társaság és még sorolhatnám.
Fiatalabb korunkban is közel hasonlóképpen gondolkodtunk és éltük az életünket. Soha nem volt ebből gondunk.
Neked mi bajod van?
Nekem is egész más az életvitelem mint Neki mégsem mászok rá és idegesítem!
A fórum nem erről szól hanem arról,hogy a kisasszony pánikol és fél!
Nem Grib életéről és arról,hogy te mit gondolsz!
További ajánlott fórumok:
- Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok?
- Azt hiszem megcsal a barátom, mit tegyek?
- Mi a véleményetek a legénybúcsúkról, ahol prostik is vannak?
- Mit szólsz ahhoz, hogy idén vagy 5 szombaton is kell melózni?
- Van egy pasi 2 napja ismizem.De iszonyat ronda, szombaton "talizunk"Mit mondjak neki hogy ne bántsam meg, hogy miért nem mentem el a talira?
- Segítsetek! Egy jó barátomat megcsalják!