Barátnőket keresek! (beszélgetés)
Sziasztok! Egy 25 éves csaj vagyok! Azért regisztráltam a Hoxa.hura, hogy hátha tudok erről az oldalról barátnőket szerezni. Szabolcsban élek. Barátnőket keresek akikkel tudnék jókat beszélgetni csavarogni közös programokat szervezni stb. Szeretek zenét hallgatni, néha bulizni, csavarogni, vásárolni, bármiről szívesen elbeszélgetek. Jelenleg párkapcsolatban élek. Sajnos csak 1-2 barátnőm van, de velük ritkán találkozom, előtte meg akik voltak barátnőim csak kihasználtak, meg átvertek. Írjatok nyugodtan ha megszeretnétek ismerni!
látom a fórum döglődik ejnye bejnye...
majd msn-en bővebben :)))))))
túl sok mindent nem teszek azért hogy kicsit lefogyjak :( most is bevágtam egy jó szelet pizzát,nem rég készült el....
ti kis mázlisták sztem én oviban voltam annyi :)
én is kb annyi vagyok :) na jó néha 68
talán...azért rám férne a fogyi, de szeretek enni, viszont tartom a 67 kilómat :)))
akkor te szerencsés alkat vagy.. :)
azért úgy 62-re visszamehetnék, az -5 kiló lenne...
mindig mindenki...csak én nem soha :P
ki fogyozik itt????? :)))))))))
:) neked nem is kell tök csini vagy :)
Látom nehéz a fogyókúra :P
Én nem bírnám ki hogy ne nasizhassak... :D
Eszem is egy pudingot :))))
gyorsan sajnos...anyukámnál voltunk...én is leírtam a naplómba a történteket...
gyógyuljatok meg gyorsan ám
Na leírtam naplóba a történteket.Szegénykémnek még mindig hasmasa van, úgyhogy még fájdogál neki a hasa.Húsvétot észre sem vettem ezáltal...
Nektek hogy teltek az ünnepek?
Na kijöttünk a kórházból.Kivagyok úgyhogy aluszok egy nagyot.Majd holnap naplóba elmesélem mi is volt velünk.
Pusza nektek
Hello bello
visszatértem :)
Miskolcról jelentkezm, még egy pár nap és újra leszek...hiányoztok puszika
töltött kápit sütőben?hm Én csak simán lábosban...
én sütőben főzőm meg egy óra alatt meg szokott főni,tök fini...te hogy csinálod?
ha eljössz érte akkor csinálok neked :)
mit főztök Húsvétkor?Én úgy megkívántam a tölttöt káposztát,azt csinálok ha ciki ha nem :P
legközelebb kérek egy kis rántott halat :)
Nem szeretem így meg se csinálom :( manónak is anyu szokott, én nem bírom.Rossz élmény, egyszer egy karácsonyon majdnem megfulladtam a haltól, azóta nem merem meg enni, hülyeség, de ez van :P
Kipucoltam az agyamat hal téren...már a falok is halat látok...utálom pucolni de enni szeretem, valamit valamiért...
További ajánlott fórumok: