Barátnő, aki csak barát (beszélgetés)
XD
Mikor a kedvenc (Woody) filmem kiadták, talán már oviba jártál. ;) Ez a kis neurotikus mitugrász még örökzöld marad egy darabig.
Barátnőd joggal duzzog, a palijának tuti van valami köze a csajhoz. Vagy volt. Vagy lesz. Ez lényegében mindegy.
Ennek a kapcsinak tulképpen reszeltek.
Van egy ismerősöm, fiú. Vele vitáztam múltkor a fiú-lány barátságról. Sok barátja van, zömében nők. De sosincs párkapcsolata. (jelzem nem meleg). Szerinte a barátság mindenek felett, és múltkor is azért nem lett egy lánnyal több, mert ő már az elején kerek perec kijelentette hogy a barát-barátnők maradnak. A lánynak meg ez nem tetszett. Nem akart ennyi utánfutót. Én a lánnyal értettem egyet.
Másnap beszélgetünk neten keresztül, panaszkodik, hogy unatkozik. Mondom menj el a barátaiddal dumálni, vagy akármi. Hát nem lehet, mert ők a pasijaikkal vannak :) Ja vagy úgy!
Na lényeg a lényeg, én nem hiszek a fiú-lány barátságban. Csak ha vmelyik meleg, ezt már több helyen kifejtettem :)
Én is ezt szoktam mondani a feleségemnek.
Ő csak egy barát...
Nem fogsz, rendkívül szórakoztató. :)
Poént poén követ.
Pedig van ilyesmire is példa.
Láttad a Játszd újra Sam-et Woody Alen-nel?
Igaz az csak film, de ezt dolgozza fel.
Nem kell duzzogni, csak akkor hideg vérrel tűrje azt is, ha a srác a szemébe mondja, hogy elmehetsz a picsába. 1 hónapja vannak együtt, de már át akarja szervezni a srác életét? Keressen magának olyat, aki tetzsik neki, és legalább elfogadni tudja, ha szeretni nem is.
Ha meg a srác pattan neki, akkor egy lehetetlen pincsifing, és meg is érdemli, hogy anyus basáskodjon fölötte.
További ajánlott fórumok:
- 1 éve halt meg a barátnőm, nem bírom feldolgozni... Csak 2 évet tölthettünk együtt :'(
- Idén lesz az esküvőm, de csak egy barátnőm jön el...
- Ti hogy álltok a dekoltált ruhákhoz? Viselnétek dekoltált ruhát mondjuk, ha elmennétek a párotokkal? Vagy csak barátnőkkel vacsizni?
- Barátnő vagy csak simán barát extrákkal?
- A barátom megpróbálkozott egyik baratnőmnel....azaz a volt "sógornőmnel"....csak apropózott, de nem volt semmi köztük, mit tegyek?
- Randin a volt barátnő emlegetése. Csak számomra jelent rosszat?