Barátcserje kapszulát bevonták? Hol lehet kapni? (beszélgetés)
PreMens néven kapható a patikában..OGYI engedéllyel,és akár egészségkártyára is!!
Inkább,mint a "sufniban"összeállított.
sziasztok
én tegnap vettem Zafírt a Lehel téri csarnokban, alsó szint, a liftnél. volt még jópár dobozzal, 2990 Ft volt. úgyhogy lehet kapni újra...
sziasztok, én azért láttam ég egy két helyet a neten ahol lehet zafír barátcserjét rendelni, volt már vki aki rendelt mostanában? nemtudom mennyire aktuális ezek a honlapok. ...
a bioboltos hölgy is mondta a házibarátban nincs semmi, elég szégyen, viszont ajánlott vmi lilarózsa kapszulát, de nemtudom jól halottam e a nevét a telefonban a héten veszek és kiderül mien.
de ha vki még tud zafírt vhonan jó lenne! köszi!
Sziasztok!
Én Házi barátot szedtem januárban. Miután megvettem írtátok, hogy nincs benne barátcserje, de úgy gondoltam, hogy nem árthat. Nem tudom, hogy mennyit segített (rövidebb nem lett a ciklusom), de pénteken pozitívat teszteltem (valószinű egy 24. napi pé-t kaptunk el)
Valaki szed/szedett itt Vitex Fruit 400mg-os Barátcserje kapszulát?(Healthy America )
Tapasztalatok?Hol lehet beszerezni?
sziasztok, ma azt a tájékoztatást kaptam, hogy a barátcserje kapszula a jövőben nem elsz kapható, mivel egy EU-s szabály szerint próbálják kiküszöbölni azt, hogy az emberek gyógynövénykészítményekkel "kúrálják" magukat. Ezért levetették ezt a készítmény a bioboltok polcairól. Mekkora hülyeség!!!
Én az Agnucastont kezdtem el szedni,az is barátcserje,de igaz,h nincs benne annyi hatóanyag,mint a Zafírban.
Szerintem beszedheted azt a port is,amit megvettél,én úgy tudom,h az erősíti a női szerveket,ártani szerintem nem fogsz vele,de így a teákat hagyd el!
Ja és a babatervezok pont otthona pont net -en szerintem tudsz rendelni,igaz Németből jön és nem Zafír,de nézd meg!:-)
Több gyógyszertárat is megkérdeztem itt Pesten. DE sajnos egyik sem tudta beszerezni. Ennyit mondtak, hogy "nincs a nagykerben.":-(
De egyik ismim szerzett nekem egy dobozzal egy bioboltból , és így holnaptól már elkezdem szedni. :-))))
És mit mondott miért nem? Akkor most mit lehet csinálni? Mert van még a PreMens, de abba nem tudom, mennyi barátcserje van, ill. hogy elegendő e.
Sajnos, nem kaptam, hiába ígérték be a gyószertáros!:-((((
Én ma érdeklődtem meg 2 gyógyszertárban is. Mind a két helyen azt mondták, hogy betudják szerezni! Így ha minden ok, akkor holnapra meg is kapom. 60 szem, és 3200Ft lesz.
Szia nekem ciklus beállításra kellett,mert volt egy missed.ab-m és utána össze vissza volt meg!
És segített hogy legalább legyen és be is állította igaz 42napra,de nem baj mert már 14hetes terhes vagyok!
A harmadik hónap kezdtem el szedni mire pozitívat teszteltem!
Én is megpróbálom majd ezt, remélem, ugyanolyan hatékony, mint a kapszula. Te mire használtad? Pco, vagy premenstruális problémák, vagy menstruáció beállítása? Nekem az lenne a fontos, hogy pontosan mindig kb. 28-29 nap legyen a ciklus, ill. hogy legyen peteérésem. Nem tudom, van e, de PCO-s vagyok, és annál ez gyakori.
Nekem gyógynövény boltban mondták, hogy 2 hete bevonták.
nem lehet kapni a barátcserje kapszulát????
Nekem a PreMens segített!
november végén vagy dec. elején még volt. Pont egy hónapig szedtem, kb. múlt héten fogyott el.
Én is néztem, de latinul van a dobozon. Boltba én nem tudtam megnézni , hogy most az magyarul mit jelent. Itthon kerestem rá a neten.
én úgy tudom, h már rég bevonták. amúgy az ismerőseim pont a menstruáció lerövidítésére szedik... (és külföldről veszik a gyógynövényt)
Szerencsére én előre megnéztem a Házibarát összetételét, és nem vettem meg. Én csak a palástfüvet iszom a ciklus második felében, és ma kezdtem a barátcserjét a Premens formájában.
Erre én is gondoltam, csak azt olvastam, hogy mennyiségre kevesebb benne a barátcserje. De megpróbálom. Csak most nem tudom, beszedjem e ezeket a kapszulákat. Végülis tea formában ittam a cickát, palástfűt, citromfűt, de a palástfűt és a cickafarkot felváltva kell. Úgyhogy nagy kalap szar.
A gyakorikerdesek.hu-n valaki azt írta, hogy azért vonták be, mert nem rendelkezett a szükséges engedélyekkel, és nem volt meg megfelelően az összetétele. Bízzunk benne, hogy csak az engedélyeztetési eljárás idejére vonták be.
Én is ott próbáltam ma, és ezt a Házibarátot adta. Amibe nincs barátcserje. Ő is azt mondta, hogy visszavonták, és most ez van helyette. Ugyanúgy Zafír márkaként megy. De a lényeg nincs benne.
Képzeld éppen ma mentem át ezen. Premens nevű
gyógyhatású készítmény gyógyszertárban kapható és barátcserjéből van. A gyógyszerész nem arra fogja ajánlani, amire nekünk kell, de attól még barátcserjéből van. Én megvettem.
én herba boltba szoktam venni
eddig mindig volt
Hát ez az, pedig sokan mondták, hogy milyen jó, és én ebben bíztam, mert babát szeretnénk. PCO-s a petefészkem, és ez elvileg nehezíti a teherbeesést. Nem értem, ami jó, azt miért vonják be?
zafír barátcserje kapszula rendelése
írd be a googleba
az első 5 találatot nyitottam meg és vagy azt írja, hogy a termék nem rendelhető, vagy hogy nincs ilyen termék
Sziasztok. Én az ügyben érdeklődnék, hogy kb 1 hónapja szedtem a barátcserjét. Most szerettem volna venni megint, mert elfogyott. Viszont a gyógynövényboltba azt mondták, hogy bevonták, és már csak gyógyszertárban lehet kapni. De a gyógyszertárosok azt mondták, nekik ilyen nincs. Utána átmentem másik gyógynövényboltba, ott egy másikat adtak, ami elvileg helyette van: Házibarát porkapszula. Meg is vettem, itthon megnéztem a tájékoztatóját, és barátcserje abszolút nincs benne. Helyette: cickafark, palástfű, pásztorfű, citromfű és pásztorfű. Most én baromira be vagyok rágva, mert pont az nincs benne, ami kellene. A másik, hogy én úgy tudom, hogy a cickafarkfüvet és palástfüvet felváltva kell inni. Ciklus első felében cicka, majd palást. Ti tudtok elről valamit, hogy most mit lehet tenni? Több mint 3000 Ft-t kidobtam, és még azt se tudom, hogy mennyire hatékony.
További ajánlott fórumok: