Menstruáció helyett fehér váladék van, ez lehet a barátcserjétől? (tudásbázis)
Majd írd meg mi volt, de szerintem nem vagy terhes.
Reggelre elkezdett enyhén fájni a mellem. Régebben menzesz előtt egy héttel kezdődött nálam mellfájdalom. Holnap csinálok tesztet.
Igen, ez egy gyógynövény. Megemeli a progeszteron szintet, segít beállítani a ciklust, hormonharmonizáló hatása van. Én azért hagytam abba, mert nálam az előző ciklusom végén erős PMS tünetet és mellfájdalmat csinált, pedig előtte azt se tudtam mi az a PMS. Most pedig gyanakszom rá, hogy emiatt késik ennyit. :)
De az valami növényi alapú akármi, nem? Nem hiszem, hogy felborította volna a hormonjaidat.. Bár nem ismerem, de nem tartom valószínűnek.
Nem szedek semmi bogyót. Csak a barátcserjét szedtem, de pár napja azt is abbahagytam.
Fogamzásgátlót szedsz? Lehet amiatt van valami kavar...
pár nap múlva újratesztelnék ;)
Köszi, hamarosan megyek dokihoz.
En biztos nem kerdezoskodnek itt, hanem huznek az orvoshoz. A tesztek sztem ennyi ido utan mar kimutatjak a terhesseget, meg 1-2 napos keses utan is.
Csütörtökön el is megyek orvoshoz. Egyébként nekem ciszta mellett is megjött a menzeszem rendesen. De remélem nincs cisztám.
Tudom, hogy nem egy biztos módszer. Ha annyira szeretne, akkor jöhetne a gyerek. :)
Engem inkább az aggaszt, hogy mit "művelt" bennem a barátcserje. Egyébként már a teszteknek törvényszerűen ki kellene mutatniuk a terhességet ennyi idő után, vagy nem?
Lehet, hogy kiújult a cisztád és ez akadályozza a mensi megjövetelét. Érdemes lenne dokival megnézetni. Ott az is kiderül, hogy baba van-e a dologban.
a barátcserje könnyen borít!
a megszakítás nem védekezés
nem a fogamzásgátlás, hanem a szex egyik formája :)
tesztelj csak még pár nap múlva
Sziasztok!
Kb 10 napja késik a menstruációm. Azóta szurkálgat mindkét petefészkem és fehér váladékom van. Három napja csináltam tesztet, ami negatív lett. Egyébként a ciklusom 30-32 napos szokott lenni, megszakítással védekezünk. 2 hónapja barátcserjét szedek az orvosom javaslatára, mert áprilisban volt egy petefészekcisztám, ami felszívódott. Lehetséges, hogy a barátcserje borította fel a rendet nálam?