Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Bárányhimlő felnőttkorban fórum

Bárányhimlő felnőttkorban (beszélgetés)

2011. jan. 4. 12:47
Köszönöm szépen a válaszokat :) Remélem jövőhéten már mehetek dolgozni!
3. 798924ae1e (válaszként erre: 1. - Tomka1)
2011. jan. 4. 11:32
Huszonéves koromban voltam én is bárányhimlős de sajnos már nem emlékszem mennyi ideig tartott. Gyógyulást!
2011. jan. 4. 11:14
Érdekes dolog ez a bárányhimlő. Anyukám 53 éves korában kapta el, én akkor voltam 12. Hozzá értem a pöttyeihez, megszámoltam őket:), azt hittük majd én is elkapom és akkor túl leszek rajta hamar.. de nem így lett. Nem kaptam el előtte se, akkor se és azóta se:)
2011. jan. 4. 10:52

Sziasztok!

Én most vagyok benne (30-as éveimben) múlt szerdán kezdődött!Lázam egyik este volt de nem volt vészes! Kaptam fenistil tablettát és vettünk mentolos hintőport. Remélem már nem jön ki több pötty! Szerencsére nem sok van de azok elég rondák. Jó lenne ha már vége lenne! Nem tudom honnan kaphattam el, gyerekem nincs, gyerekek közelében nem voltam. Akinek a gyereke bárányhimlős olyan anyukától elkaphatom? Kár, hogy nem adattam be a védőoltást! De itt a fórumon olvasgattam, hogy attól még ugyanúgy kijöhet a himlő csak enyhébb lefolyású? Azt is olvastam és aggódom is, hogy akinek már gyerekkorában volt, elkaphatja felnőttként újra? (mint az egyik apuka is elkapta akinek a gyereke himlős lett)Remélem a családom nem kapja el, mindenki volt már gyerekként. Pedig úgy tudtam, ha már gyerekkorban megkapta az ember akkor az egy egész életre ellenállóvá teszi. Szerintetek meddig tart még- tudom, hogy ezt nem lehet megmondani, de ha esetleg valakinek van még tapasztalata, hogy ha már a pöttyök olyan sebes szerűek (nem tudom a pörkösödés az milyen) onnantól kezdve mennyi idő még? És mikor mehetek dolgozni, hogy már biztos ne essek vissza? Mert azt is hallottam, hogy mivel felnőttkorban veszélyesebb volt akinek 4 hétig is otthon kellett maradnia. Szóval nehogy túl hamar menjek vissza a munkába és utána szövődmény alakuljon ki!

Ne haragudjatok, csak aggódom a család miatt is!

Köszi: Zsu

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook