Bankszámla A kezelési költség több mint az utalás (beszélgetés)
Hát talán Hollandiából? Nem vártál sehonnan pénzt?
A SEPA sajnos olyan, hogy mindkét félnél (küldő és fogadó) elszámolnak költségeket. Ha forint számlára utalják, akkor még konverziós díj is terheli.:/
Azt is el tudom képzelni, hogy konkrét összeget határoznak meg egy-egy utalásra. Pl. 0-10ezerig 2ezer forint.
Az ÁSZF-ben ott kell lennie, hogy egy ilyen SEPA átutalásnak milyen költségei vannak.
Ezt olvasnám el elsőként.
Sziasztok!
Tegnap este ránéztem a számlámra és meglepődve látom, hogy érkezett egy 1272 ft-os SEPA CT jóváírásom, megjegyzésben ez szerepelt: DETREFT LOONSLIPNUMMER 1 SALARIS
A bank erre elszámolásforgalmi jutalék címen levont 2083 ft-ot.
Így 811 forinttal kevesebb lett az egyenlegem. Fogalmam nincs, hogy ez mi, valami külföldi pènz lehet ez. Hétfőnel előbb ugye nem tudok ennek utàna járni, gondoltam közületek valaki otthon van ebben a tèmában és tud nekem valami okosat mondani.
Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen kezelési költséggel kell számolnom, ha Németországból Magyarországra utalok OTP-be?
- Pénz utalása postáról bankszámlára, hogyan működik?
- Melyik banknál érdemes bankszámlaszámot nyitni ösztöndíj átutalásokhoz? Költségek miatt!
- Nagyobb összeg esetén az OTP utalásnál mennyi kezelési költséget von?
- Lejárt bankszámlára utalásnál mennyi idő alatt intézkedik a bank?
- Ha OTP-s kártyával vásárlok a neten (nem átutalással) és a CIB bank a lebonyolító, akkor mennyi kezelési költséget számolnak fel?