Bankosoktól kérdezném: a 1070.... kezdetű számlaszám melyik banké? (tudásbázis)
Igen ez is vaterás vásárlás volt. Nem sűrűn veszek így semmit, eddig nem igazán volt szükségem a netes bankra. Ma nyitásra a banknál voltam 3 perc alatt befizettem, egy óra alatt megjártam bevásárlással együtt.
Azért egy példát még elmondanék: 4 számos előfizetéses csomagunk van a Vo-nál. Kb. 1 hónapja kaptam tőlük sms-t, hogy lépjek be az oldalukra ezen és ezen a címen és "aktiváljam az elktronikus számlámat", nem tettem...jött újabb sms, aztán már minden nap kaptam... Amikor egy nap alatt már a 3.-at kaptam, felhívtam az ügyfélszolgálatot. Kértem, hogy ne bombázzanak az alábbi szövegű sms-sel, mert nincs netem...;o)) ill. nincs elektronikus számlám. Közölte az úr, hogy oké, akkor a továbbiakban is küldik a csekket és így tudom fizetni a számlámat.
MI AZ HOGY A TOVÁBBIAKBAN IS ???? Kiderült, hogy ha nem telefonálok, következő hónaptól már nem kaptam volna csekket, rohangálhattam volna az ügyfélszolgálatra hogy fizetni tudjak. Kérdeztem, hogy ...és ki kérte, hogy én e számlán szeretnék fizetni? JAAA, senki, ez egy szolgáltatás...!
pedig kényelmes, csak nagyon gondold meg mit utalsz arról, mert én kiakadtam,mikor az otp-ről elutaltam vaterás vásárlás után 270 ft-ot, és 380 volt a díj amit levontak érte((
de ha tényleg meg tudod oldani a közelben, jobb egyből befizetni...
ha van saját bankszámlád, akkor menj a saját bankodba, és onnan utalhatod :)
vagy telefonon is utalhatod róla
vagy netes bankon keresztül
Köszi a válaszokat!!!
Fel kellene adnom pénzt, de csak számlaszámot kaptam. Nem tudtam melyik bankba menjek. Holnap szombat, így sem lesz egyszerű...de akkor arra az irányba indulok.
További ajánlott fórumok:
- Elsősorban nőket kérdezném: Rosszul esne nektek, ha a párotok elmenne nélkületek bulizni?
- Van itt valaki, aki kicsit is ért a nőgyógyászathoz? Nagyon meg kellene kérdeznem valamit!
- Csináltunk egy terhességi tesztet. Tapasztaltabbak véleményét kérdezném az eredményről ami ezen a képen látszik...
- Rendeltem Forma1-re jegyeket, Ausztriába kell utalni nem tudom melyik a számlaszám, plusz olyan teloszám van ami kinti, tud valaki segíteni?
- Mennyire veszélyes megadni valakinek a számlaszámom?
- Szemüvegesektől kérdezném:látják a keretet is állandóan, vagy az "eltűnik" egy idő után?