Bánfi hajszesz tapasztalatok (beszélgetés)
nekem nem hullik a hajam, de mikor használtam a bánfi hajszeszt sokkal gyorsabban nőtt tőle a hajam!!!!!!nagyon jó!
volt egyszer kb 4 éve hogy picit hulott a balzsamtól.aztán leáltam a balzsammal és bánfival mostam meg, hajszeszével is és a samponnal is. elmult a az a pici hullás is ami volt! alig jön ki pár szál mikor megmosom!!!!!!
én nagyon ajánlom akor is ha nem hulik a hajad! a samponnal bármikor moshatod!
Sziasztok!
Nekem is nagyon hullik a hajam. :( Én is olvastam ezt-azt a fórumokon, mindenki másra esküszik. Én most fogom elkezdeni a Dr. Immun 25 gyógynövényes hajsampont amit eléggé dicsértek. Meglátjuk mennyire hatásos! Nekem nem csak az a lényeg, hogy megállítsa a hajhullást és gyorsan nőjön a hajam hanem az is, hogy dúsuljon! Már kilátszik a fejbőröm is annyira gáz! :( A Bánfi termékeken is gondolkodtam.
Szia nyuszibaba! Én a sampont szoktam használni. Szerintem erősíti a hajat, bár amikor úgy veszem észre, hogy hullik, óvatosabb is vagyok. Például nem fogom olyan sokszor össze a hajam. Hogy őszinte legyek, a hajszeszt sokszor elfelejtem használni... Egyébként sokféle sampont próbáltam már, szerintem korrekt. Az viszont tény, hogy mindenkinek más és más a fejbőre, nem biztos, hogy neked is jó lesz!
Te próbáltad már?
Ha erősen elkezdett hullani a hajad, lehet stressz is a háttérben.
Sziasztok!
Én herba hajszesz vitanol c-t akarok venni. Állítólag nagyon jó!
2 hónap alatt semmi???????????????
Nabumm...ez is egy olyan, amit mindenki ajánlgat, de mégse tud senki olyan embert, akinek bevált...
Vissza akarom a hosszú hajamat :((((
nekem egyenlőre nem zsírosodik tőle a hajam, bár az enyém alapban száraz nagyon, lehet hogy azért...
A Revalid nekem sem ért sokat, nekem elsősorban nem a hullás okozza a nagyobb gondot, hanem a visszanövesztése... Sajnos le kellett vágatnom, és nehezen nő...
Nem jőtt be. A Revalid sem vált be,hullik még mindig a hajam.
Nakedbike, melyik szesz vált be Neked?
Szia.Én a lányomnak vettem sampont,mert rettenetesen hullott a haja,két hétig mostuk vele és renbe jött a fejbőre.
Dúsabb lett a haja és azóta nem hullik.
Sziasztok!
Ma megvettem a szeszt is, és a sampont is. Frissen növesztett 15 centis hajam ugyanis egyrészt hullik, másrészt állítólag gyorsabban nő tőle a haj. Mik a tapasztalatok? Használja valaki? Tényleg gyorsabban nő a haj tőle?