Baj van, totál híg lett a kelkáposztafőzelék, pedig berántottam, mit tehetnék? (tudásbázis)
És lehet beletenni 1-2 összetört krumplit is.
Lehet, hogy későn kapcsoltam, de ez nagyon jó ötlet.
virslit bele!
már kész is a finom frankfurti leves
habarás alatt én spec, csak vizes-lisztes keverést értem, tejfölt csak a végén rakok bele, már ami olyan.
Pont a férfim kérte ezt a főzeléket, mert kívánta a gyomra neki :) sör mindig van a hűtőben, de ha egyszer melegételt akar a lelkem...
Öntsd ki, adj az embernek zsíroskenyeret és nefeledd a sört, sztem meg fogja köszönni
Most éppen harcban állok magammal .Mindig éhes vagyok :((
Na szia, megyek , kezdődik a sorozatom:)))
:))Valamikor Október környékén kezdtem el.
Tehát elég lassú fogyás.(
Gratulálok. Mennyi idő alatt? A stagnálás nem egyedi, van, aki már az elején hetekig nem fogy, aztán pont mikor feladná, akkor indul meg.
13 kg , de most stagnálok , vagy inkább + szedek magamra?!
Ez legalább betartható. Mennyit fogytál már, ha nem titok?
Sajnos minden evő vagyok:( Na és kóstolgatok én is rendesen.
Amit főtök azt eszek , csak kicsi adagokat , és néha salátát vacsi helyett meg , abonettet kenyér helyett.
Nem olyan sok az... mondjuk a lisztes rántást tényleg hanyagolni kéne, de a sok kóstolgatás miatt megettem annyit, ami másnak az ebéd mennyiség :) tudom, nem tartozik ide, de miket eszel? Mert én állandó gondba vagyok ezzel a kérdéssel, mindenki mást mond.
De ha teszel egy kis pörkölt alját bele finibb lesz tuti:))
Hát fűszerezz utána! Bizti nem elég amit bele tettél.
:) kitartást hozzá :) mennyit kéne még fogyni? Nekem is van egy kis 8-as felesleg :)
Igen? Utána forraljam át a szaftot, vagy hidegen is belekeverhetem a pörköltlébe a lisztet?
Persze a lisztes sűrítés után ,mindig egy kis forralás következik.
Na jó én lépek , mert fogyóznék, de így:)))
Újabb kérdés, mitől nincs íze ennek a főzeléknek? :) van benne mindenből elég, só, bors, kömény, fokhagyma, majoranna, kis pirospaprika. Mégis vízízű...
Ó tegyél a zsiradékába egy kis lisztet , és már jó is:))
Ha felforrt, kész is:))
Na milyen???
De figyi, ha még mindig híg , akkor főzzél benne karikára vágott virslit, és kész is a frankfurti leves:))
A legjobb az egészben, hogy mivel a párom ragaszkodik a pörkölthöz, azt csináltam hozzá, na az is extra híg lett :)
Főleg akkor lesz sűrűbb, ha amúgy is vastagabbra sikeredett :D
Hm. Lisztes főzőlé kész, akkor újraforraljam?
Én is pontosan így szoktam csinálni! :)
Köszi, csinálom mindjárt.
Tovább kell főzni , amíg a kellő állagot el nem éri:))
Vagy csinálsz még egy rántást, és a saját levével hígítod fel, hogy ne kapj túl nagy mennyiséget !
Hááát, kivettem egy tányérnyit, passzírozókanállal átpasszíroztam, még mindig híg, de azért már jobb. De még nem az igazi.
További ajánlott fórumok: