Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Baj van, totál híg lett a kelkáposztafőzelék, pedig berántottam, mit tehetnék? fórum

Baj van, totál híg lett a kelkáposztafőzelék, pedig berántottam, mit tehetnék? (tudásbázis)


1 2
2010. ápr. 8. 19:41
És lehet beletenni 1-2 összetört krumplit is.
54. 62980793fa (válaszként erre: 53. - Survivor3)
2010. febr. 21. 04:35
Lehet, hogy későn kapcsoltam, de ez nagyon jó ötlet.
2010. febr. 19. 16:12

virslit bele!

már kész is a finom frankfurti leves

52. spinneli (válaszként erre: 23. - Tamianyu)
2010. febr. 19. 16:04
habarás alatt én spec, csak vizes-lisztes keverést értem, tejfölt csak a végén rakok bele, már ami olyan.
2010. febr. 18. 20:42
Pont a férfim kérte ezt a főzeléket, mert kívánta a gyomra neki :) sör mindig van a hűtőben, de ha egyszer melegételt akar a lelkem...
2010. febr. 18. 20:25
Öntsd ki, adj az embernek zsíroskenyeret és nefeledd a sört, sztem meg fogja köszönni
2010. febr. 18. 18:29

Most éppen harcban állok magammal .Mindig éhes vagyok :((


Na szia, megyek , kezdődik a sorozatom:)))

2010. febr. 18. 18:26

:))Valamikor Október környékén kezdtem el.

Tehát elég lassú fogyás.(

2010. febr. 18. 18:15
Gratulálok. Mennyi idő alatt? A stagnálás nem egyedi, van, aki már az elején hetekig nem fogy, aztán pont mikor feladná, akkor indul meg.
2010. febr. 18. 18:11
13 kg , de most stagnálok , vagy inkább + szedek magamra?!
45. Gordonka (válaszként erre: 44. - 8636e9d804)
2010. febr. 18. 18:10
Ez legalább betartható. Mennyit fogytál már, ha nem titok?
2010. febr. 18. 18:07

Sajnos minden evő vagyok:( Na és kóstolgatok én is rendesen.

Amit főtök azt eszek , csak kicsi adagokat , és néha salátát vacsi helyett meg , abonettet kenyér helyett.

2010. febr. 18. 18:04
Nem olyan sok az... mondjuk a lisztes rántást tényleg hanyagolni kéne, de a sok kóstolgatás miatt megettem annyit, ami másnak az ebéd mennyiség :) tudom, nem tartozik ide, de miket eszel? Mert én állandó gondba vagyok ezzel a kérdéssel, mindenki mást mond.
42. 8636e9d804 (válaszként erre: 39. - Gordonka)
2010. febr. 18. 18:02
Van még vagy 13 kg:(
2010. febr. 18. 18:00
De ha teszel egy kis pörkölt alját bele finibb lesz tuti:))
2010. febr. 18. 18:00
Hát fűszerezz utána! Bizti nem elég amit bele tettél.
39. Gordonka (válaszként erre: 37. - 8636e9d804)
2010. febr. 18. 17:59
:) kitartást hozzá :) mennyit kéne még fogyni? Nekem is van egy kis 8-as felesleg :)
38. Gordonka (válaszként erre: 35. - 8636e9d804)
2010. febr. 18. 17:59
Igen? Utána forraljam át a szaftot, vagy hidegen is belekeverhetem a pörköltlébe a lisztet?
2010. febr. 18. 17:58

Persze a lisztes sűrítés után ,mindig egy kis forralás következik.


Na jó én lépek , mert fogyóznék, de így:)))

2010. febr. 18. 17:58
Újabb kérdés, mitől nincs íze ennek a főzeléknek? :) van benne mindenből elég, só, bors, kömény, fokhagyma, majoranna, kis pirospaprika. Mégis vízízű...
35. 8636e9d804 (válaszként erre: 33. - Gordonka)
2010. febr. 18. 17:53
Ó tegyél a zsiradékába egy kis lisztet , és már jó is:))
2010. febr. 18. 17:52

Ha felforrt, kész is:))

Na milyen???


De figyi, ha még mindig híg , akkor főzzél benne karikára vágott virslit, és kész is a frankfurti leves:))

2010. febr. 18. 17:51
A legjobb az egészben, hogy mivel a párom ragaszkodik a pörkölthöz, azt csináltam hozzá, na az is extra híg lett :)
32. globus (válaszként erre: 25. - Mohonc)
2010. febr. 18. 17:46
Főleg akkor lesz sűrűbb, ha amúgy is vastagabbra sikeredett :D
2010. febr. 18. 17:45
Szerintem igen.
2010. febr. 18. 17:42
Hm. Lisztes főzőlé kész, akkor újraforraljam?
29. 04e95f637a (válaszként erre: 27. - 8636e9d804)
2010. febr. 18. 17:40
Én is pontosan így szoktam csinálni! :)
28. Gordonka (válaszként erre: 21. - Manul)
2010. febr. 18. 17:39
Köszi, csinálom mindjárt.
2010. febr. 18. 17:38

Tovább kell főzni , amíg a kellő állagot el nem éri:))

Vagy csinálsz még egy rántást, és a saját levével hígítod fel, hogy ne kapj túl nagy mennyiséget !

26. Gordonka (válaszként erre: 9. - DuciJucika)
2010. febr. 18. 17:38
Hááát, kivettem egy tányérnyit, passzírozókanállal átpasszíroztam, még mindig híg, de azért már jobb. De még nem az igazi.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook