Baj az, ha a lány idősebb a fiúnál? (beszélgetés)
Párommal másfél éve vagyunk együtt, és én pár nap híjján 1 év 1 hónappal vagyok idősebb. Igaz, mi már harmincon túliak vagyunk.
Amikor még csak kezdtük megismerni egymást, engem picit zavart, hogy fiatalabb. Valahogy a "felnézek ár" érzéshez azt gondoltam, kell, hogy a férfi idősebb, tapasztaltabb legyen, ha csak mondjuk egy évvel is. Sőt, amíg őt nem ismertem, azt képzeltem, a párom majd 8-10 évvel idősebb lesz.
Aztán az élet mást hozott, és egy csöppet sem bánom!:-) Igaz, benne megvannak mindazok a tulajdonságok, ami miatt szeretek egy férfit és felnézek rá, hiába "csak" 32 éves.
"baj ha idősebb a lány a fiúnál?"
Nem. Nincsenek szabalyok.
Teljesen igazad van. A lényeg, hogy szeressék egymást.
Sok boldogságot kívánok minden párnak, akik szeretik egymást, kortól, és nemtől függetlenül.
Szia annyka77!
Sztem nem baj, sőt... Én 24 vagyok,(februárban leszek 25) párom 23 lesz novemberben. Pontosan 1 év és 9 hónap korkülönbség van köztünk. 1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Az előző barátom is fiatalabb volt nálam 3 évvel... úgyhogy nem a kor számít hanem az, hogy szeressétek egymást. :) Sok boldogságot :)
Szerintem,meg elgge fiatal vagy hogy ez barmit is szamitson.Ha szerinted minden ok es a korkulombseg nem reszhetto,akkor nem kell ezzel foglalkoznod.
Kosztem es ferjem koszt is 3 ev van......mert szamitana?
Az viszont egy fontos erv amit meg figyeltel hogy mit "bir az agya":-))),ha szerinted ok,akkor csak azt mondhatom Legyetek jok;-)),ha tudtok :-))!
A barátnőm annak idején 5 évvel volt idősebb a barátjánál. Már 22 éves házasok!
Nem a koron múlik egy kapcsolat.
a fiúknak nagyon bejön egy idősebb csaj,vagánykodnak vele
ha te is full tapasztalatlan vagy vagy pedig van benned tanárnénis hajlam akkor semmi gond
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek bele tud szeretni egy huszonéves lány egy 40 évvel idősebb férfiba? És a férfi a lányba beleszerethet úgy igazán?
- Mi a véleményed ha egy 20 évvel idősebb pasi udvarol egy lánynak?
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- A férfi minél idősebb, annál fiatalabb lányokat keres?
- Mit gondoltok a fiatalabb fiú és idősebb lány párosról?
- Nagy korkülönbség: ma érdekkapcsolat -ám régen sem a szegény lovászfiúhoz, hanem a jómódú idősebb úrhoz adták szívesebben lányaikat