Babona szerint? (beszélgetés)
Vagy valóban a rohanás, vagy valami miatt úgy érzed, hogy büntetést érdemelsz és ezekkel a balesetekkel bünteted magad.
De ha nem akarunk a holisztika felé elmozdulni, és csak a fizikai testet vizsgáljuk, akkor katie_rose megállapítása nekem teljesen megfelel:)
Nem a koros, hanem a soros...
Ezt senki sem tudja pontosan, hogy mikor, hol, hogyan...
Azt, hogy élsz és mozogsz. :)) Tehát tud történni veled valami.
Az emberek túlhajtottak fizikailag, szellemileg, tehát nem annyira koncentrálnak,legalább próbálj meg Te vigyázni magadra.
Nem babona kérdése. Szerintem lassítanod kéne. :)
Egy barátnőm marha sokat melózik, szinte ájulásig. Egyszer egy héten belül, belelépett egy százas szögbe, és megrázta úgy az áram, hogy 3 métert repült hátrafelé. Végül a kórházban kötött ki más miatt, ami miatt 3 hétig bent fogták. Kipihente magát. :D Ééén mondtam, hogy nem lesz jó vége.
Állandóan kisebb baleseteim vannak meg mindig történik velem valami.Gyakran járom a kórházakat.
Volt,hogy biciklizte és autó ütött el és nem történt szerencsére bajom.Voltak kisebb baleseteim is,de valahogyan eddig mindig szerencsésen estem..
Ez mit jelent?Hogy hamar megfogok halni?Vagy sokéig élek?
További ajánlott fórumok:
- Ma van Nagypéntek, a babona szerint, ha valaki azon a napon mos, belécsap a villám!
- Hiszel a babonákban? Szerinted mennyire hiteles?
- 13 hetes terhes vagyok, szerintetek kimelíroztathatom a hajam? Nem ártok vele a babónak?
- Ti hisztek abban a babonában, miszerint a menyasszony nem keszítheti el a saját menyasszonyi ruháját?
- Mit jelent döglött galambot látni?Babona szerint!
- Összetörtem egy tükröt de nem néztem bele!A babona szerint ha belenézek akkor 7 évig szerencsétlenségem lesz! Szerintetek igaz lehet ez?