Babázzunk és barátkozzunk, beszélgessünk... (beszélgetés)
Szia! En 32 éves 2 gyerekes anyuka vagyok. Láttam barátkozni szeretnél. Írj vmit magadról hobi párkapcsolat stb..
Sziasztok.Budapesti 21 eves lany vagyok, es baratkozni szeretnek.
Sziasztok! Régen jártam itt. Úgy látom, már nem működik ez a fórum. Jól vagyunk, Dani már 5 éves, 6 hónapja pedig megszületett a húga, Bogi.
Üdvözlök mindenkit, és boldog karácsonyt kívánok!
köszi így utólag is , most láttam az üzit puszi
Boldog Karácsonyt kívánok nektek!!
Szia egész jó, csendes, kedvesek a szomszédok, Máté iskolája is tűrhető Esztert nem vették fel oviba mert van egy kistestvére.. Tömöre n ennyi!
Veletek mizujs??
mizujs veletek? milyen az új heyetek, gyerekek suli, ovi?
:D Szia
Huh a napló irás az nem az én világom de maj probálok többször irogatni én is !! Meg vagyunk köszönjük. Éldegélünk.
Szia!
Hogy vagytok?
Én szoktam hoxázni de inkább a naplómat írom meg egy klubban írogatok.
Kakukk tojás és minden szép :D Tudom kicsit értelmetlen de valamit gondoltam ide bittyesztek hátha lesz hozzá szóló :D
Hallihóóóó, mindenki eltünt az éterben :D
Hamarosan itt az új év!! Mindenkinek elöre is boldog, örömteli és legföbb képpen eseménytelen új évet kivánok!!!
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Minden kedves Ismerősömnek Kellemes Karácsonyt és boldog új évet kívánok !
Sziasztok mi újság veletek?
Hát nem ugy nézz ki , sajnos :(
Na ja, igaz én nem melózok, de ép elég a három gyerekkel a napi rutin.
szia, azért nem olyan sűrűn mint régen, amikor még nem dolgoztunk csak a manókkal voltunk
Sziasztok!Én is járok néha erre de sose nincs senki.Na majd most!
a gyerekek nagyon undokak tudnak lenni..
remélem hamar leszoknak róla
Az ingázás nagyon kemény lenne. 2 napig ingázott kicsi drágám, mert ki iratuk őt a Pesti isiből és átiratuk őt ide, apa munkája úgy is itt van, majd szeptember 3.-án át költöztünk ide Dunakeszire. Az iskola közvetlen a Házunk mögött van kb 1 percnyire igy mint a nagyok egyedül jár isibe. csak van 2 fiú aki csúnyán csúfolja Mátét amiért új fiú :(
az a lényeg.
hogy vagytok egyébként?
Most a nagyfiú másik suliba jár vagy ingáztok vele?
Majd meg lesz az is, én már nem sajnálkozom, most is jól meg vagyunk.
nagyon sajnálom .-(
azt hittem valami jó történt veletek és sikerült egy nagyobb lakást venni
áruljuk, közvetítővel. Ha sikerül eladni letudjuk belőle a chf.-es hitelünket amivel bedőltünk :( nem sok marad majd belőle, de ez van újra kezdünk.
az tök jó :-) és a régivel mi lett?
Bezony!! Dunakeszin vagyunk albérletben egy 68 négyzetméteres panel lakásban.
További ajánlott fórumok: