Szolnokiak gyertek beszélgessünk, barátkozzunk! (beszélgetés)
Sehol senki nem akar itt jönni ?!-miért ?
nehéz az biztos. nekem is és a gyerekeknek is hiányzik. bár Máté még nem sokat ért belőle, hogy egy darabig van apa aztán hosszabb időre eltűnik.
Hú, nem lehet túl jó, hogy olyan keveset van otthon.Tudom kell a pénz, de gondolom hiányzik neked és a kicsiknek is.
Ausztria vagy Németország.
Most pl Sopronban dolgozik. Havonta jár haza.
Te párod hova akarna kimenni?
na igen.a nyelvtudást sem ártana fejleszeteni.
de ha jól tud beszélni akármilyen nyelven akkor nem szükséges az ismeretség.
Az én párom is kikakar majd egyszer menni.De ehhez is ismeretség kéne.Az meg nincs.
A párom is külföldre szeretne kijutni.
Már 2,5 éve.
Persze.Jól tennétek.Én már külföldben is gondolkodtam anno.De nem tudom.
Hát ez az. Nem tudom, hogy mi meddig maradunk Szolnokon, de ha a párom kapna vmi jó állást akkor biztos mozdulnánk vmerre. Ha más hová nem akkor Pestre.
Akkor szeretheted a gyerekeket, ha oviban akarsz majd dolgozni.Én kozmetikusként dolgoztam, de pénzügyi okoból abbahagytam.Csak az a gond, hogy itt Szolnokon nem sok lehetőség van új munkahelyet találni.Valami átképzés nekem is kéne lehet.
Hát ismerek egy ügyvédet, de hogy hogy hívják jó kérdés.Arra fele lakott egy sarki házban ahol mi.
Igen most babázom:)
Egyébként minőségellenőrként dolgoztam egy varrodában. De mivel abba a pozícióba már nem vesznek vissza így majd el akarok végezni egy óvodai dajka tanfolyamot.
Szia!Látom Tószegen éltél.Nem ismersz ott véletlenül egy szolnoki ügyvédnőt,aki ott lakik az unokahúgával?Juditnak hívják,az unokatestvért pedig Anikónak.
és Te mivel foglalkozol?Láttam a képeid közt, hogy babázol.Nagyon aranyosak a gyerekeid.
Jelenleg sajnos nem dolgozom, de eddig igen itt dolgoztam.
Értem.
Szolnokon is dolgozol?
Szolnokon lakom a Bajcsyn csak egy ideig laktam Tószegen is.De visszaköltöztünk.Nem nekem való a falu.
Te még Szolnokon laksz, vagy máshol?
Seregély úton. A Tigáz közelében.
Szia:)
Merre laksz Szolnokon belül?
Szia!
Én is szolnoki vagyok.
Életem nagy részében Szolnokon laktam, de szeretnék új embereket megismerni, dumcsizni, barátkozni.Ha van valakinek kedve csatlakozzon.
További ajánlott fórumok: