Babára gyúrunk, hogy jövőre megszülessen :-) (beszélgetés)
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!!! :)
Sajnálom Zerega! :(
Majd következő hónapban ügyesebbek leszünk! :D
igen ez a 9.10nap lesznek életem leghosszabb napjai:/:D de nem baj remélem 9.én pozitívat tesztelek és akkor egyefene:D
Jajj én is ugy készülök már a karácsonyra:) már most:d most épp karácsonyi filmeket meg meséket fogok nézni :d ugyhogy el is köszönök,majd jövök:) jó éjt,sziasztok:)
Na, de jó! :) Akkor mostantól vánszorogni fognak a napok! :D Megy a drukk neked! :))
Nálam semmi extra, nagyon lassan akar megjönni, remélem holnapra már tényleg rendesen ideér. :D
Elkezdtem megint a barátcserjét, remélem így időben lesz ovum. Addig lefoglalom magam a karácsonyi készülődéssel na meg a fiammal. :)
Mi újság lányok? Nagy a csend! :)
Zerega, megjött végül?
Manócskaah, hogy áll a hőd? :)
Jó reggelt Mindenkinek !
A tegnapi teszt tuti jó volt, ugyan is ma még lejjebb ment a hőm 36,9 és a mellem is kezd duzzadni ahogy menzi előtt szokott..
Szóval nekünk is marad a következő hónap.
Addig meg gőzerővel nyomatom tovább az edzést amíg lehet :-)
Egyébként ezt mástól is hallottam már, hogy örökbefogadás után vagy e döntés közben lett saját baba:-)
Nem kattogok rajta, csak amikor meg kéne jönnie :-) Amúgy ha megjön lazán lépek (még) tovább :-)
Hát csajok, nekem úgy néz ki, hogy megjött. :(
Na majd a következő hónapban...
Nagy nagy gratula!!!!!!!!!!!!! :)))
Aztán vigyázz ám magatokra! :)
Mikor mész legközelebb?
Hát ezt megértem, már nagyon vártátok :-)
Én amikor azt hittem az elmúlt napokban hogy terhes vagyok először megijedtem :-D Pedig várjuk...aztán elkezdtek bevillani képek....de mi még rá érünk ezen agyalni, legalább még egy hónapot asszem :-)
ha nem többet...
Na halihó!
Vettem ma egy clearblue tesztet, negatív lett...1én kellene megjönnie, eddig semmi menzi tünet nincs, de nekem amúgy is előtte 1-2 nappal szokott menzi tünet lenni...kicsi húzás alhasban ennyi, kíváncsi leszek most lesz e....
Amúgy volt egy szintén clearblue teszt a legujjabb, 2300 ft, mondom kösz nem :-D az annyiban volt jobb, hogy digitális és kimutatja hány hetes terhes vagy :-D mondom a nőnek köszi de még az se bizti, hogy van baba :-D
Amúgy a hőm reggel 37 volt annyi mint tegnap....de szerintem amúgy meg fog jönni, a hangulatomon érzem, ugyan is olyankor feszült és érzékenyebb vagyok és most ez van.. :-)
Ma a lakásunkban ahova pár héten belül költözünk 3 órát mostam ablakot és redőnyt, tök szép és meleg idő volt, egy szál pólóban suvickoltam mert pont oda tűzött a nap. :-)
Most meg vasalok meg rendezkedem :-)
Most meg már azért izgulok, hogy ha nincs is baba akkor meg rendesen megjöjjön.... :-/
Akkor tuti hamar össze fog jönni!!
Képzeld nekünk a kisfiam 2 és fél év után jött csak. (rendszertelen ciklus)
Most augusztusban fél év után sikerült.
Remélem most hamarabb összejön...
hát én is remélem,bizakodom mert mind 3napon együtt voltunk amikor ovulációm lehetett,tehát nem maradt ki az tuti,a kérdés hogy sikerült e:)
Ez az 5.hónap hogy próbálkozunk,és egészségesek vagyunk tehát jó lenne már összejönne végre:)