Babakonyha játék - tudnátok segíteni, hogy mire érdemes figyelni/milyet érdemes venni? (stabilitás, jó ár/érték arány, stb) (tudásbázis)
Köszönöm szépen a segítséget és az ötleteket, nem is gondoltam, hogy akár mi is tudnánk csinálni/csináltatni, van asztalos ismerősünk :D
Nagyon hálás vagyok mindenkinek!!! Köszönöm :)
Sziasztok
Aki már csináltatott babakonyhát, az tudna egy kb árat mondani?
Szuper a honlap:)
persze, nem csinálhatja annyiért, mint amiből Te kijössz otthon. :) De ha valakinek nincs kedve, ideje, türelme, akkor szerintem az a legjobb.
Kerestem, de nem találtam az elérhetőségét sehol.
én is mindenképpen a magasságot venném figyelembe, mert átlagosan elég alacsonyak, a miénk 110 cm magas, ez pont jó (kislányom 2,5 éves). Inkább figyelnék a külsőre, legyen benne sok pakolós polc, kinyitható ajtó, hűtő, sütő, ilyenek és kevésbé fontos a sok-sok kütyü-mütyü mellé. Ezekből nagy, sokrészes készleteket lehet kapni külön és így jobban kijössz (szerintem).
Nekünk is kétoldaas, ha játszik kihúzza, ha nem betolja a fal mellé, nekünk ez így bevált.
De már inkább fából csináltatnék. Van egy asztalos, aki nagyon szépeket készít, igényes és ötletes. Tavasszal láttam a BabyMarkton, biztos most szombaton is kint lesz. Ja, és nem lett volna drágább, mint a mostani műanyagunk. Bocsi, ha hosszú lett. :)
igen ,drágább,de megéri hogyha megteheti a szülő,hogy csináltat egyet.ha ilyen nagyobb értékű akármit akarunk a kicsinek beszerezni,az egész rokonság beszáll és megkapja karácsonyra pl. inkább 1 nagy ajándék és több kis jelképes a családtól,mint egy századik autópálya vagy akármi mindenkitől :)
teszveszen van ilyen emberke aki ilyeneket készít,lehet mintákat nézni onnan és saját igény szerint kiegészíteni.
nekünk műanyag van,nem is a gagyibb kategória,de azért csak műanyag... nyitvahagyja a sütőajtót és ráesik,már annyi neki.picit nekimegy minden lehullik róla..kis térben útban van a szoba közepén (falhoz tolva nem lehet kihasználni a 2 oldalán a cuccokat)..és a legnagyobb sincs akkora,hogy ovi végéig kényelmesen tudja használni.
Nekem az volt a lényeg, hogy legyen sütő meg hűtő is, egy csomó van, amelyikben nincs hűtő.
:)
Olyan álló pultosra gondoltam, amit esetleg körbe is tud járni a gyerek és főzőcskézhet kedvére, de nagyon tanácstalan vagyok, hogy mire érdemes figyelni vásárlásnál hogy milyen legyen illetve milyen ne...
Köszönöm előre is az építő jellegű hozzászólásokat!
További ajánlott fórumok:
- Gyógytornász vagyok, ha van kérdés és tudok segíteni, akkor írj!
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- 2 évesnek milyen babakonyhát vegyek?
- Milyen babakonyhát ajánlanátok 2 éves kislányomnak?
- Smoby babakonyha
- Milyen babakonyhát vegyek?