Milyen babakonyhát ajánlanátok 2 éves kislányomnak? (beszélgetés)
Szia!
Pont a hétvégén gondoltam rád, mert akkor láttam a prospektust :) Remélem nálatok is ugyanúgy beválik :)
sziasztok!
Megvettem végül a kislányomnak a konyhát, a Müller drogériában volt a Smoby konyha 8790 Ft, és ebből még lejött a 20% :-)
szia,
hát nem olcsó az tény...viszont tényleg stabil. Mi tavaly karácsony óta nyúzzuk, semmi nem tört le róla még - max eltűnt egy-két kiegészítő, de az ugye egy gyerekszobában nem csoda :))
szia! Ez nagyon szép.
Sajnos az ára is jó drága, de ezek szerint nem olyan gagyi mint amiket a neten olvastam. (eltört a fogó a sütőn, stb) :D
Szia,
lányomnak Smoby BonAppetit konyhája van, most 3.5 éves, a mai napig imádja :) Műanyag ugyan, de elég stabil, 95 cm magas, szóval még tudja használni pár évig :)
Itt tudod megnézni: [link]
90 cm jelenleg a kislányom, szeretném ha sokáig jó lenne neki a konyha, így a kb 67 cm-es kilőve.
Nektek milyen van, mennyire jó minőségű, strapabíró?
Linkelnétek képet is? Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Beneveztem a kislányomat szépségversenyre, kinek milyen tapasztalata van?
- Egy éves kislányomnak milyen tortát csináljak? Amit kinéztem, abban nyers tojás sárgája kell... szerintetek se adjak olyat még?
- Milyen keresztnevet adjak a leendő kislányomnak?
- 5 hónapos múlt a kislányom!Milyen kajcsit készíthetek neki házilag?
- Videót készítek a páromnak születésnapjára a kislányom nevében. Milyen zenét ajánlanátok aláfestésnek?