Smoby babakonyha (beszélgetés)
Szia, én egy Cuisine Bon Appétit típusú konyhát vettem a keresztfiamnak (nem tudom, hogy Mo.-n is ez-e a neve). Azért választottam ezt, mert az Amazonon ez volt a legnépszerűbb, és legtöbb pozitív véleménnyel rendelkező konyha.
Ebben az árkategóriában szerintem tökéletes. De fontos azt is szem előtt tartani, hogy mennyi idős gyereknek veszed. A konyhákat általában 3 éves kortól ajánlják, és az én keresztfiam másfél éves... Viszont imád a konyhában sürögni forogni, és az evőeszközökkel játszani, ezért vettem meg már most neki. Annyi gond van vele (amire számítottam is), hogy mivel még nem teljesen koordinált a mozgása, ha valamit ki akar nyitni, vagy levenni az akasztóról, erővel teszi, és ilyenkor néha magára borítja a konyhát. Persze baja nem lesz tőle, mert pehelykönnyű, de azért érdemes valamivel a falhoz rögzíteni. Mellesleg ha az anyagi helyzeted engedi, és nem túl kicsi a gyerek, akkor inkább egy Kidkraft fa konyhát ajánlanék.
Smoby babakonyhákról várok véleményeket! Kinek melyik típus van, mennyire vált be?
Karácsonyra vettünk egy miele konyhát ès nem vagyok megelègedve vele. A sütő ajtót fel sem rakjuk ,mert a gyerek kinyitja és leesik. A konyhát ha eltolja egy picit a belső oldalaknál(sütő és hűtő között) széthullik, ami nagyon idegesitő. A smoby konyha is ilyen? Gondoltam ezt eladom,ès lecserèlem arra. Köszönöm előre is a smoby véleményeket!!!
További ajánlott fórumok:
- Ti vennétek a 2 éves fiatoknak babakonyhát? Esetleg van jobb ötletetek, ami nem csupán 1 játék és sokáig lefoglalja:)?
- 2 évesnek milyen babakonyhát vegyek?
- Tricikli tapasztalatok, nektek milyen van? Valakinek van esetleg SMOBY BABY vagy SMART BABY 3in1 van valakinek?
- Mi a véleményetek a Smoby Bon Appetit konyháról?
- Milyen babakonyhát ajánlanátok 2 éves kislányomnak?
- Milyen babakonyhát vegyek?