Babajáték- mit érdemes beszerezni a külünböző életkorokban? (beszélgetés)
1 évesnek puha nagy, színes képes könyvecske, hangot adó fogható állatok, és meseolvasás neki, de még inkább mással van el
2 évesnek már fejleszteni kell a finom-motoros érzékét, az én kislányom másfél évesen már párhuzamos, hosszú vonalakat rajzolt a lapon TOLLAL, és buszt rajzolt. Egyébként el lehet kezdeni a szerepjátékokat, és jók ilyenkor a Fisher Price termékek.
3 évesen rajzolás, színezés, mondókák, mesekönyvek, mindenféle játék, Guess is who, Fisher Price, zene, Interaktív játékok, amiken az érzelmeket is gyakorolhatja
4 évesen bármi, de ilyenkor jönnek inkább az interaktív játékok, állatok, stb. Képtelenség konkrétumokat írni. Nézz utána keresőben online áruházaknál fejlesztő játékoknak.
De nyáron 4 évesen beültettem a gép elé a kislányom és a jimjam.hu-n memóriakártyázott, egyedül használta az egeret és profin kente.
Persze csak ennyit szabad neki.
Sok sikert.
Az én fiam tíz hónapos, mindeféle játékot vásároltunk neki, de ő apuci számítógépével, CD-ivel, s egyéb nem gyereknek való tárggyal jobban szeret(ne) játszani, mint a saját játékaival.
Egyedül a zenélő telefonját szereti nyomogatni...
Igen én.
Mi most éppen ott tartunk, hogy a kcsit 4 hós kezd csörgőzni.
A 4 évesnek a lego, duplo, kirakók, faépítő, traktorok, markolók ezek a kedvencei.
Mi a különböző korok leghasznosabb játéka?
(Pl. én hasznosnak tartok kb. 3 hónapos korban egy bébitornázót, mert figyeli, nyúl érte, csörgeti, stb.; több érzékszervére és a mozgásfejlődésére hat több hónapig, ami ebben a korban fontos.
De mit érdemes később (1-2-3-4) éveseknek venni/vetetni?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Hol lehet beszerezni az Ablak - Zsiráf 39. kiadását? (2014-es kiadás)
- Műkorcsolyát fogok tanulni, milyen korit érdemes beszerezni hozzá?
- Milyen üzletben lehet gyöngyöt beszerezni?
- Olcsó könyveket hol lehet beszerezni?