Bababörzések (beszélgetés)
baba-expo .hu
Varga Tamást keressétek,ő országos bababörzéket szervez nagy városokban ,minden vasárnap más-és más a helyszin. Korrekt!
Ha pedig nagyobb tételben szeretnétek baba rucikat árulni,vagy több börzére menni íme egy tuti tipp: 06-203235535Tünde . Nála nagyon szép árut kapsz :)
Tatabányán és Gyulán is van raktáruk..
2012.03.24.-én szombaton bababörze lesz az újpesti Gyermek és ifjúsági házban 09:00-tól. Rengeteg babaruha, játék és babagondozási termék kerülhet hozzátok jó áron.
Kérlek titeket, hogy osszátok meg minnél többen!
Üdv!
Köszi Abell!! Azt tudom is hogy hol van.
Köszi!!!
Március 10. Bp., XVI. ker. Táncsics utca - Táncsics gimnázium 9-13-ig. (a Szamóca cukinál van)
Valamint havonta a Sashalmi piacon is van.
Szia.
Megtaláltad az oldalt?
Szia!
Szerintem még lesz 1, de nem tudom pontosan.
Tavaly mintha melegebb lett volna mikor volt ilyen, meg szerintem ősszel volt.
Sziasztok
Babaruhabörze és Gyerek Expo, HUNGEXPO vásárközpont "A" pavilon, 2010 április 25. vasárnap 8 -18 óráig
Igen, szoktam figyelgetni.
És ha valaki árulni is szeretne, akkor gondolom jóval elöbb jelentkeznie kell, nem?
A neten ha böngészel, biztos ráakadsz egyre. Olyat keress,ami a lakóhelyedhez közel van, ha nem találsz, szervezz.:)
Nálunk eddig évente kétszer (tavasszal,összel) volt börze, idén lesz először 3.
További ajánlott fórumok:
- Mentek most szombaton (17-e) a budapesti bababörzére?
- Mikor lesz a BNV-n bababörze?
- Mi a különbség a bababörze és a babaexpó között?
- Pécsiek! Szeretnék kimenni bababörzére árulni. Hogy működik, hányra érdemes menni?
- Ki tudná nekem megmondani mikor van Baján a piactéri bababörze 2012-ben és milyen telefonszámon kell asztalt foglalni?
- Egri bababörzére *társat*keresek!!!