Baba - tápszer tapasztalat (beszélgetős fórum)
Képzeld van gyerekem, sőt unokám is már! De soha nem csináltam ekkora cirkuszt, és nem közösségi oldalon kerestem megoldást. Nézd meg mennyi fórumot nyitottál már, és még mindig ugyanott tartasz! Igenis fent tartom amit írtam, hogy te a 2 hónapos gyerekeden akarsz kísérletezni, hogy mi válik be nála! Többen is írták, miért nem próbálod meg, hogy szoptasd! Kerestél szoptatási tanácsadót is, legalábbis kezdtél arról is fórumot.
Nem hallgatsz senkire, veled van a baj, és sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen anyja van!
Annyira értesz a gyógyszerekhez, nem volt bátorságod mégsem ott az orvosnak mondani, hogy mégis mit gondol a felírt gyógyszerről! Talán tényleg unja már az orvos, hogy odajársz. Nem fogadod el tőlük amit mondanak, biztos sokkal tanultabb vagy náluk. Miért nem oldod meg akkor egyedül? Ne itt nyiss fórumokat róla!
A védőnő eddig bármit kérdeztem nem tudot rá válaszolni és nem egyedül vagyok ezen a vélemènyen. Netán orvos vagy védőnő vagy, hogy ennyire véded őket?
Az tudom, hogy ez egy természetes dolog a babánál állítólag,de ha van amivel könnyithetek fájdalmán miért ne tegyem meg?
Meg ne sértődj, de én egyszerűen nem értem amit csinálsz! Ha valaki ajánl neked egy ÚJ FAJTA tápszert, újabb kísérletet teszel vele a 2 hónapos gyerekeden?? Honnan tudod, hogy ami másnak jó volt a tiednél is beválik! Ahelyett, hogy orvosnál keresnél a problémátokra megoldást egy közösségi oldalon akarod ezt megoldani. Neked nem jó a védőnő aki jár hozzá, bajod van az orvossal is!
Rémisztő amiket írsz, attól " feketedett be a lába", hogy fáj a hasa!
Azt hiszem komoly gondok vannak, nem csak a gyerekkel! Menj el az orvosodhoz, mond meg ha nem találja mi az ok ami miatt ennyit sír a gyereked, adjon beutalót egy kivizsgálásra. Sokkal többet segítenél vele, mint hogy itt mindenféle kérdéseket felteszel, aztán (remélhetőleg a rosszakat nem) próbálod ki rajta!
Igazán csak azt a kismanót sajnálom, akinek ennyit kell szenvednie!
Próbálj máshogy állni a dologhoz, nem segítesz ezzel a gyereknek. Ha már úgy is a netet bambulod, másra is használhatnád. Hiába a sok segítő szándék, mi nem tudjuk eldönteni, hogy olyan baja van-e a babónak, amit kinő, vagy valami amit kezelni kell!
Rá semmi esetre se hallgass...
Szélcső,laevolac,esetleg negyed glicerines kúp.
Akkor mit csinàljak, hogy ne szenvedjen ha fàj a pocakja volt màr, hogy remeget a kisszája, befeketedet a kislàba. Kakilni nemtud.
Az orvosok képtelenek bármi èrtelmeset csinálni mondani, ez egy természetes dolog ès pàr hónapig ez vár ránk. Egy orvos kèpes volt papaverint fel írni (szerintem az ilyen nem orvos 3x fèl teáskanállal) ez csak tüneti kezelès nem beszèlve arról, hogy örökre tönkre tehetjük vele).
Tegnap kocsikázással oldodott meg a probléma, szerencsére eddig elaludt a kocsiban.
További ajánlott fórumok:
- Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok!
- 6 hónapos babának répafőzelék. De hogyan? Tápszerrel vagy anélkül?
- Amikor elhagyom a szoptatást, rendes tejet adjak az 1 éves babámnak vagy tápszert?Ti hogyan csináltátok a szoptatás befejezése után?
- Bébiétel evés 4 hónaposan, tápszeres babának...
- 3 és fél hónapos baba mit kaphat már tápszeren kivül?
- 6 hetes tápszeres babával kapcsolatos tapasztalatokra lennék kíváncsi