Baba egészséges lesz? (beszélgetés)
10. bbe8e56e9e
2016. ápr. 11. 10:12
Ha ezt egy orvos vetette fel akkor én keresnék egy másikat!
9. miramare (válaszként erre: 1. - Kismackó2006)
2016. ápr. 7. 13:35
Én sem gondolnám, h lenne összefüggés.
Simán szülhet egészséges babát.
Pl. anyunak nem volt teje mikor én megszülettem, ezért nem tudott szoptatni. Nekem szerencsére volt, még ha rövid ideig is.
8. kismackó2006
2016. ápr. 7. 09:30
Köszi a válaszokat, remélem, tényleg kiveri a fejéből a téves eszméket!
7. nefaria (válaszként erre: 1. - Kismackó2006)
2016. ápr. 7. 09:20
Ez egy h*leség :) Nyugodjon meg, nem ettől függ.
6. freddy36
2016. ápr. 7. 09:15
Szerintem sem befolyásolja! Én 1400 grammal születtem 9 hónapra,belém is életet kellett lehelni,az orvosok már lemondtak rólam,voltam inkubátorban,és a fiam 25 éves,semmi baja...barátnőm 1200 grammal jött világra 8 hónapra,és az ő 23 éves lánya is egészséges!
Barátnődnek is egészséges babája lesz,ha problémamentes terhesség lesz.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Kismackó2006)
2016. ápr. 7. 09:13
Nem tudom, hogy egészséges lesz-e, de ha nem, akkor nem azért, mert ő oxigénhiányosan született.
4. kismackó2006
2016. ápr. 7. 09:06
Nem tudom, mi volt a szándéka annak, aki ezt mondta neki, de én is úgy gondolom, hogy ez nem befolyásoló tényező, nem örökletes vagy ilyesmi.
3. nikletty (válaszként erre: 1. - Kismackó2006)
2016. ápr. 7. 09:01
Szerintem ez butaság. Az oxigén hiány az valamiféle komplikáció miatt léphetett fel, s semmi köze a genetikához - szerintem.
De egy nődoki meg fogja nyugtatni.
2. Zonne
2016. ápr. 7. 08:59
Szerintem semmi koze a kettonek egymashoz. Attol o meg szulhet egy teljesen egeszseges gyereket.
1. kismackó2006
2016. ápr. 7. 08:49
34 éves barátnőmék babát szeretnének, azonban ő azon aggódik, hogy - édesanyja elmondása szerint - ő anno oxigénhiányosan született (életet kellett lehelni belé) és ha gyereket szeretne, ez okozhat az utódban valamiféle mentális problémákat. Öröklődik-e valamilyen formában, akár genetikai elváltozásként, gyermeke ettől függetlenül egészséges lehet-e? Én azt gondolom, hogy ez nincs összefüggésben,s ezen ne görcsöljön, bár nyilván az orvos kompetens ebben a kérdésben. Ezt most hallotta, s ezzel beleültették a bogarat a fülébe...
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- A barátnőm ma volt ultrahangon, a baba feje nagyobb a normálisnál. Van még remény, hogy egészségesen szülessen meg?
- Melyik sampontól lesz szép selymes, egészséges a haj?
- Akinek nem volt, vagy kimaradt a gyerekkora, abból hogy lesz egészséges felnőtt?
- 3 vetélés után van akinek született egészséges babája?
- Van itt olyan anyuka akit röntgeneztek (amikor még nem tudta hogy terhes) és egészséges babája született?