Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ? (beszélgetés)
Észrevettem, te mindig megvernél engem.
Nagyon közlékeny volt a lány.
Megáll az ész, hát tényleg kivallattad a kiskorút az anyja micsodája felől...
Azt mondta a lánya, hogy szerinte az anyja nem akar már kapcsolatot...Mondta, hogy 3 éve elváltak a szülei, mert az apja megcsalta a nőt...de még 1 évig nem vált el a férfitól, hogy ne csúfolják őket az iskolába...
Lyaly de lyoo Nekem! 🙏😍😍😍
Szerintem a fejed a nyakadon marad! ;)
Akkor találnál mást, amiért panaszkodsz....
Na volt már valami a nővel?
Bár a nyakam rá, hogy nem.
Mi is jobban örülnénk egy trollnak! ;)
A saját-, és a környezeted életét már megmérgezted, másokét már nem kellene. :((
itt az a baj, hogy nem vagyok troll...bárcsak az lennék, nem lenne gondom
Nem értem, egy internetes portál mennyiben lehet bárki életében ennyire meghatározója a közérzetének.
De persze tedd azt, amit jónak látsz... ahogy itt is mindenki azt teszi.
Éveken kerersztül látogatója voltam az oldalnk, sok érdekes és valós tapasztalatból fakadó kérdés merült itt fel. Ám a Dredd féle trollok által létrehozott kamu topkikok elvették a kedven a Hoxától. Nem ő az első, aki hülyének nézi a tagokat vagy egyszerűen csak unatkozik, és önmaga szórakoztatására eszelte ki ezt az alvinger topikot. Tartok tőle, hogy 3 év megint el fog telni, hogy megnyitom a hoxát. Még akkor is, ha valóban elmentek az ipsének otthonról, ugyanis nem hiszek a terápiás csetelésben.
Sebestyén Balázs Kész átverés műsorában felléphetnél! Lehet, hogy arra gyúrsz?
Én semmi szín alatt nem kezdenék bele egy ilyen kapcsolatba. Ha pedig már belekezdtem, akkor sürgősen kilépnék belőle, mielőtt a nő barátja jó alaposan el nem látja a bajodat.
Majd rólad is össze-vissza fog beszélni.
Szerintem ez még nem ütközne törvénybe. Szabály a tanulóval létesített kapcsolatra vonatkozik.
lánya össze-vissza beszél...tegnap aztán kiderült, hogy az a barát nő...
És ha nincs senkije, miből hitted az elején, hogy van,
Azt én készséggel el is hiszem, de az sem biztos, hogy ő egyáltalán akar valakit.
3 éve vált el, szerintem nem volt senkije azóta. Mindenesetre majd írok neki, lehet hétvégén. Én örülnék neki, ha összejönne.
Szerinted ennyi elég neki egy kapcsolathoz?
19 év van közöttünk...hát végülis elvenni nem akarom, gyerek se kell, habár nem tudom 50 évesen még lehetne-e neki...szerintem nem.
ha én írnám neki, hogy ő érdekelne, akkor nem hiszem eljönne...így viszont azt hiszi a gyerekeiről akarok vele beszélni, így lenne esélyem vmit csinálni első találkozásnál...
szerencse,hogy a hülyeség nem fáj,
hogy üvöltözne a fájdalomtól,
Hahaha! Akkor el sem menne szerintem!
Dreddet ki fogják rúgni a munkahelyéről...
Meg is érdemli, ha zaklatja a tanulók anyját... :(
Nem is neked kell vele beszélgetned. :))
Összeállnak, és életre hívnak egy újabb Lego-embert, a te féltestvéredet, aki jó esetben nálad is kisebb lesz.
További ajánlott fórumok: