Azt honnan lehet tudni, hogy melyik OKJ-s képzés ingyenes? (tudásbázis)
Sziasztok!!! Kérlek válaszolhatok a kérdésemre! Ez életem 1ik legfontosabb döntése lesz!!
ÉR VALAMIT OKJ-S KÉPZÉSBEN AZ ÚJSÁGÍRÓ SZAK (RÁDIÓ MŰSORVEZETŐ, RIPORTER SZAK) ELVÉGZÉSE? EL LEHET HELYEZKEDNI VELE? (SZÁMALK SZAKKÖZÉPISK: OKJ)
Alig tanulunk, könnyen megadják a jó jegyeket. Vannak tanárok akik-en látni, hogy nem is érdekli őket mit tanítanak feleslegesnek érzik és vannak akik úgy tesznek mintha fontosak lennénk (gondolom örülnek, hogy van munkájuk) Nincsennek könyveink, nem nagyon adnak leckét, nem vállalhatunk munkát és össze vissza kell iskolába járni! Amúgy szép az épület:D Kérlek válaszoljatok! Sok embernek fontos lenne! Köszönjük!!!
Egyépként 100ezer volt 2év és részletekben kell fizetni félévente.
Figyelj én tömören leírtam mik a terveim!Tisztában vagyok a tényekkel,mivel mellék állásban jogi asszisztensként dolgozom.
Te talán már végeztél a jogi pályán,hogy ennyire "tudálékos" vagy?OK az a Te véleményed,de azért nem kell a másikat kioktatni!
Előre is köszönöm,ha segítesz.
Jogász,ügyvéd vagy valami hasonló.Én eü-ben dolgozom,de ott nem látom értelmét a továbbtanulásnak,esetleg az orvosi...de az szerintem elérhetetlen.Inkább szellemi foglalkozást keresek,mivel gerinc sérvem lett és nem emelhetek stb.
Szivesen segítek a pontszámolásban majd, ha gondolod.
A jogi, az konkrétan jogászt, vagy valami jogi és igazgatási szakirányt jelent nálad? Tudod, ilyen államigazgatásit.
Mostanába betekintést nyertem jogi ügyekbe és tetszene.Konkrétan még nem tudom,egyenlőre tervezgetek:)
Azt sem tudom hogyan kell a pontszámokat összeszedni ha már nagyon régen érttségiztem? Nagyon " kezdő" vagyok még..:)
Ó persze hogy lesz, csak jobban nyomják a műszaki, és a környezetvédelmi szakirányt. A bölcsész és humán szakokból visszavesznek. Azért még ott is lesz, csak gondolom jó magas pontszámok kellenek majd.
Egyébként az én gyerekeim is most pályaválasztók. Legfeljebb együtt tanulunk majd velük. Sőt a férjem is egyetemista. Nálunk mindenki diák jelen pillanatban. Te hova készülsz, milyen szakra és melyik egyetemre?
Hát egyenlőre még bírom.
Állami támogatásos képzés, tehát tandíj nincs. Ettől persze még jegyzetköltség, na meg minden egyéb piszlicsáré dolgokra csak úgy suhannak az ezresek.
Izgalmas, érdekes. Teljesen más, mint a közoktatás, én szeretem csinálni.
Szia Timcsi!
Igen, jelentkezem. Két gyerekkel, 40 évesen bevállaltam az egyetemi tanulmányokat.
szia:)
pontosan hól tanulsz?
én is szeretnék:)
Sziasztok!
Nekem két okj-s szakmám van, de nem kellett fizetnem érte.....
Viszont, van köztetek valaki aki 2 gyerekkel be merne vállalni egy egyetemet???
Ha még nincsen szakmád, akkor az első képzés ingyenes.
A másodiktól már fizetned kell, akkor is ha szakközépiskolai rendszerben indítják.
Szia!
Az első ingyenes, ha még nem töltötted be a 24-et, utána fizetni kell érte
További ajánlott fórumok:
- Ingyenes készpénzfelvételről csak személyesen (vagy netbankon keresztül) lehet nyilatkozni?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?
- GYed Gyes alatt van ingyenes okj-s képzés?
- üzleti levelezéshez keresnék mintákat, esetleg tud valaki olyan oldalt ahonnan ingyenesen le lehet tölteni?
- Mennyibe kerül az ingyenes kozmetikus képzés?
- Hol lehet ingyenes vagy nagyon kedvező OKJ-s képzéseket találni?