GYed Gyes alatt van ingyenes okj-s képzés? (tudásbázis)
Sziasztok!
Most találtam erre a fórumra,és olvasgatom az írásokat.Én most fejeztem be a Gyermek és Ifjúsági Felügyelő tanfolyamot ,de nem tudtam elmenni Okj-s vizsgára ,mert nem volt 100 ezer ft.DE az oklevelet sem küldték ,hogy vége a tanfolyamnak.Nagyon meg kell gondolni.A leckék 3600ft 16 hónapra +vizsga + gyakorlat ,nem is olyan olcsóság.
Sziasztok!
Felénk most ilyenre van lehetőség, de gondolom ez országos.
Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) "- Akik a programba való belépést megelőző 12 hónapon belül gyermekgondozási segélyben, gyermeknevelési támogatásban, terhességi-gyermekágyi segélyben, gyermekgondozási díjban vagy ápolási díjban részesültek." Most küldték nekem, hogy lehet jelentkezni rá.
Ha jól tudom, ilyen jellegű képzést a Munkaügyi Központ támogat.
Idézet:
Támogatható a képzése annak az ügyfélnek, aki GYES-en van, ha a képzés időtartama hetente nem haladja meg a húsz órát, az igénylő kereső tevékenységet nem folytat, és a képzés a gyermek egy éves korának betöltését követően kezdődik meg. Kérelmet a lakóhelye szerint illetékes munkaügyi kirendeltségen kell benyújtani.
Én csak olyanról tudok,ahol eddig 50%-os engedmény volt,de a múltkor amikor beszéltem velük azt mondták,hogy szeptembertől csökkentik a kedvezményt.
Efeb-nél az okj-s képzések.
További ajánlott fórumok:
- Azt honnan lehet tudni, hogy melyik OKJ-s képzés ingyenes?
- Az első OKJ-s szakma ingyenes?
- Abbahagytam egy okj-s képzést, és most jelentkeznék egy másikra. Szerintetek a második is ingyenes lehet?
- A turisztikai szervező, értékesítő + szállodai recepciós a 2 éves OKJ-s képzés alatt miket tanul? Gondolok itt tantárgyakra és minden másra.
- Mennyibe kerül az ingyenes kozmetikus képzés?
- Hol lehet ingyenes vagy nagyon kedvező OKJ-s képzéseket találni?