Azt hiszem megcsal a barátom, mit tegyek? (beszélgetés)
182 cm magas vagy?
az egész magasnak számít a lányoknál, modellalkat.
én 183 vagyok.:)
a fórum az , csak fura volt hogy a magasságom kérdezték , hogy jön az ide ?
amúgy meg aki nem tudja a nevem az mindig úgy azonosít az a magas göndörhajú....
hát lehet az lesz a legjobb.
nem vagyok nagyon kétségbe esve (nem nagyképűségből írom hisz nem is ismertek személyesen) de ma is hogy buszváróba álltam , meg járkáltam a városba még ma is megbámulnak apasik hosszú leomló göndör fürtjeim és magas testalaktom miatt , (ennyi a szerencsém mert az arcom nem nagy szánm :D sőt ) nem egy autó lassit lke csak hogy jobban megnézhessenek, lezser kabátba meg olcsó farmerba is , ez jól esik :)
Akkor nem sokat beszélgettetek. :D
De miért hiszed, h ez a két pasi a felhozatal az egész világon?
"szoval eddigi felhozatal egy idegbeteg jófej , aki lehet megcsalt , vagy a egy depreszióra hajlamos csendes pasi aki amúgy a tenyerén hordozna"
Szerintem még náluk is vannak sokkal jobbak. :) A mostaniban már nem bízol, mivel nem ad értelmes választ a megcsalásra. Így elmehet még egy ideig a kapcsolat, de szerintem csak magadat építed le vele. És úgy tűnik őt az sem érdekli, h veled ezt fontos lenne tisztázni, h működjön a kapcsolatotok. Ehelyett bunkózik és elhúzott külföldre...A másik fickóról nem sokat tudunk, de nem is kell rögtön másik kapcsolatba ugranod. Ismerkedj, beszélgess, ahogy tetted ezzel a pasival. Érezd jól magad és kész.
huhha. :) érdekes volt. megvbeszéltük hogy hol vesz fel , kávéval vártam , mert kérte hogy vegyek neki.
Annyira zavarban volt , alig beszélt de láttam rajta hogy zavarba van :) na de 30 évesen...
aranyos meg minden de , soha nem tudna lenyűgözni.
szoval eddigi felhozatal egy idegbeteg jófej , aki lehet megcsalt , vagy a egy depreszióra hajlamos csendes pasi aki amúgy a tenyerén hordozna
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Mit tegyek ha a barátomnak kicsi a pénisze, és így nem élvezem vele a szexet, mert nem nagyon érzek semmit?
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Barátom szombaton legénybúcsúba megy. Nagyon félek, hogy megcsal. Hogy zajlik egy ilyen buli?
- A barátom elkezdett inni, mit tegyek?
- Segítsetek! Egy jó barátomat megcsalják!