Azt hallottam, hogy a cseresznye zsírégető. Ez igaz? (tudásbázis)
KöszKösz (:
De az ananász is nem?
Najóó.... (:
Akkor tudtok, olyan gyümölcsöt ami "hasznos" fogyókúrázóknak?
A legédesebb cukorféleség a GYÜMÖLCSCUKOR, vagy FRUKTÓZ (gyümölcsökben és a mézben található), utána a répacukor vagy szacharóz következik (a nádcukorban és a cukorrépában van belőle a legtöbb), majd a szőlőcukor vagy glükóz (mézben, gyümölcsökben és zöldségekben fordul elő), malátacukor vagy maltóz (csírázó gabonaszemekben található) és a tejcukor vagy laktóz (egyetlen forrása a tej.)
A fruktózt az inzulintól függetlenül használja fel a szervezet: a fruktóz szelektíven a máj glikogén raktárait tölti fel, ha ezek beteltek, akkor triglicerideket állít elő, azaz zsírrá alakul. A kutatók azt feltételezik, hogy a fruktóz befolyásolja az anyagcserét, hatására ezért koncentrálódik a zsír a szervezetben.
(Forrás: Galenus)
Ok,mondom én csak így hallottam...
Akkor félreinformáltak. Bocsi!!
Lehet tőle fogyni.....????
Én pont azt hallottam,hogy diéta alatt nem nagyon ajánlatos sokat fogyasztani belőle,mert sok benne a cukor. De én nem értek hozzá,csak hallottam.
Bocsi, de ezt komolyan kérdezed?
Csak egy anyagot mondj, ami a cseresznyében van és zsírt égethet.
Képtelenség. Ettől nem fogsz fogyni...
További ajánlott fórumok:
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az igaz, hogy a citromos víz zsírégető?
- Ismerősöm tartozását a januári munkanélküliből ígéri megadni, de most hallottam valakitől, hogy azt már decemberben utalták. Ez igaz?
- Tényleg igaz, hogy a fehér tea az egyik legjobb zsírégető?
- Azt hallottam, hogy a pattanásnak jót tesz egy kis parfüm. Igaz ez?
- Tenyérre szeretnék tetováltatni, de azt hallottam, hogy izzadtság miatt nem ajánlott mivel kimosódik a festék. Ez mennyire igaz?