Tényleg igaz, hogy a fehér tea az egyik legjobb zsírégető? (tudásbázis)
Engem nagyon bosszant, ha egyesek a maguk szorakoztatására, irkálnak össze-vissza, és nem a feltett kérdésre válaszolnak.
Nem csak a kérdező, hanem az olvasó is a feltett kérdésre adott válaszokat szeretné olvasni, aki pedig szorakoztatni akarja magát az menjen máshova.
Én "ezer éve" iszom a fehér teát! Nem újdonság...
Há'bakker :) Minden igaz, és az ellenkezője is!
Szerintem most ezt kapták fel. A Gastroyal oldalán is láttam ilyen teát.
mennyi remek lehetőség a fogyásra! :DD
sőt, tapasztalatok alapján a terhesség első harmadában is lehet fogyni :P :D
végülis egy hosszan elhúzódó gyomorhuruttól is sokat lehet fogyni:))) (gondolom:)
-sima, almás-citromos, szőlős-körtés és narancsos-jázminos
Teaházban, gyógynövényesnél, ill. van ízesített is (ugyanolyan jó mint a "sima") Pickwick-es.
És hol lehet ilyet kapni? Normálisat, jót?
na ezaz, ki mitől kap gyomorhurutot és mitől nem és ki mitől fogy és mitől nem? :)
Sziasztok!
Érdekes, mert én egyből értettem a kérdést;)
Szóval a teák közül igen, a fehér tea a legjobb zsírégető! -és ez nem valami újdonság, nem valami új, felkapott dolog..
-aki ismeri és szereti a teákat, az már régóta tudja ezt.
Szóval igen, elősegíti a fogyást! Szóval ihatod bártan:)
de állítólag attól gyomorhurutot is lehet kapni, szóval hideg vizet inkább senki se igyon:)))
állítólag :DD
amúgy állítólag ha hideg vizet iszol, a szervezeted által a felmelegítésére használt energia is fogyaszt :)
Itt nem az volt a kérdés, hogy mondjatok zsírégető dolgokat, hanem válaszoljatok (már aki tud), én is kiváncsi vagyok :)
furcsán tetted fel a kérdést :) minden héten más a legjobb zsírégető: nyers ananász, káposzta, zöld tea, mate tea, fekete tea, búzalé...stb. szóval ez így fura volt és feldobott labda ;)
szerintem nyugodtan ihatsz bármilyen teát, ha egyébként diétázol és mozogsz:)
valahol a zöld teáról olvastam, hogy ha minden nap iszol egy csészével, akkor kb éves szinten 1kg-mal leszel könnyebb. szóval jónak jó, de azért csodákat ne várj a teáktól:)
Veletek aztán érdemes "beszélgetni"
Köszi!
:)
szerintem ezekből a napi egy is sok,ha fogyni szeretnél:)
..hogy itt mindenki milyen vicces kedvében van!!
Bruhahhhaaaaaaa!
Én sem 50 szelet süti, 30 zacskó chips, és 40 gombóc fagyi mellé szeretném kortyolgatni!!!!!!!
a nyílt láng a legjobb zsírégető :)
nem. a kevés cukor és a mozgás.
szerintem a mozgás az egyik legjobb zsírégető, nem a tea:)
Tényleg igaz, hogy a fehér tea az egyik legjobb zsírégető?
További ajánlott fórumok: