Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azt hallottam egy műsorban hogy a szeretet legfőbb ismérve... fórum

Azt hallottam egy műsorban hogy a szeretet legfőbb ismérve... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

10. Regin_a (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 19:24

megjegyezném, ma öröm ért és nem volt benne szeretet

Lehet hogy a gumiszerelő nyakába kellett volna csókolnom? Ma már ilyen helyen is időpontot adnak mint az orvosnál

Odaálltam, ablak le "be tud mutatni egy F1 gumicserét?" kérdeztem. Azt nem de lecserélem ha van gumija és ideje. Naná hogy ott lapult a 4 gumi az autóban

Szeretet egy szál se volt, csak öröm mindkét részről. Ő pénzt kapott, nekem nem kellett sorszám hogy időre odamenjek

9. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 18:40

Úgy érzem a szeretetet nem kell definiálni, hanem egyszerűen éljük meg. Az érzéseinket sokszor felesleges szavakba önteni, mert azok önmagukban is érvényesek.

Pl. egy gyermek születése, általában óriási fájdalmakkal jár, de amint megpillantjuk, túlcsorduló öröm és boldogság kár át legtöbbünket. Ezt az érzést nem is lehet szavakba önteni. Ez az a pillanat, amikor minden szó kevésnek tűnik.

8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Srcrss)
márc. 20. 16:31
Az is! De még mekkora! :) Csak itt nem kell benyújtani az SZJA-t! :)
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Kristo_f)
márc. 20. 16:29
Együtt jár. Tapasztald meg!
márc. 20. 16:29

"Tehát jó az, ha bevállalsz bármilyen kellemetlenséget, bármilyen akadály legyőzését, ha tudod, hogy a végén vár a boldogság?"

Nem a végén, hanem közben.

Ugyanúgy útnak gondolom, csak közbeszólhatnak az akadályok, a kellemetlenségek.

Ha valaki vagy valami örömet okoz (mert szereted), akkor tűzön-vízen át, nemde?

5. kristo_f (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
márc. 20. 16:17
Szeretet és az öröm két különböző fogalom.
márc. 20. 16:14
A szeretet munka...
3. globus (válaszként erre: 2. - K-né Zsóka)
márc. 20. 16:06
Kivéve, ha az a lottó főnyeremény.
márc. 20. 16:04
Tehát jó az, ha bevállalsz bármilyen kellemetlenséget, bármilyen akadály legyőzését, ha tudod, hogy a végén vár a boldogság? Én nem így gondolkodom. Én abban hiszek, hogy a boldogság nem a cél kell legyen, hanem maga az út.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook