Azt hallottam egy műsorban hogy a szeretet legfőbb ismérve... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
megjegyezném, ma öröm ért és nem volt benne szeretet
Lehet hogy a gumiszerelő nyakába kellett volna csókolnom? Ma már ilyen helyen is időpontot adnak mint az orvosnál
Odaálltam, ablak le "be tud mutatni egy F1 gumicserét?" kérdeztem. Azt nem de lecserélem ha van gumija és ideje. Naná hogy ott lapult a 4 gumi az autóban
Szeretet egy szál se volt, csak öröm mindkét részről. Ő pénzt kapott, nekem nem kellett sorszám hogy időre odamenjek
Úgy érzem a szeretetet nem kell definiálni, hanem egyszerűen éljük meg. Az érzéseinket sokszor felesleges szavakba önteni, mert azok önmagukban is érvényesek.
Pl. egy gyermek születése, általában óriási fájdalmakkal jár, de amint megpillantjuk, túlcsorduló öröm és boldogság kár át legtöbbünket. Ezt az érzést nem is lehet szavakba önteni. Ez az a pillanat, amikor minden szó kevésnek tűnik.
"Tehát jó az, ha bevállalsz bármilyen kellemetlenséget, bármilyen akadály legyőzését, ha tudod, hogy a végén vár a boldogság?"
Nem a végén, hanem közben.
Ugyanúgy útnak gondolom, csak közbeszólhatnak az akadályok, a kellemetlenségek.
Ha valaki vagy valami örömet okoz (mert szereted), akkor tűzön-vízen át, nemde?
További ajánlott fórumok:
- Olvastam, hallottam - megosztom
- Azt hallottam, hogy a baba a volt férj nevére lesz anyakönyvezve, ez igaz?
- Az orvosok véleményét már hallottam, és a tiétek?
- Azt hallottam, ha éhgyomorra citromot eszek az fogyaszt. Van ezzel valakinek valamilyen tapasztalata, vagy hülyeség az egész?
- Tegnap hallottam, hogy 6 alap íz van! Mik ezek?
- A hit, remény, szeretet, az emberi értékek legfőbb jellemzői