Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Azt csináld, amit szeretsz... Mi akadályoz meg ebben? fórum

Azt csináld, amit szeretsz... Mi akadályoz meg ebben? (beszélgetés)

okt. 5. 14:25
A pénz leginkább, no meg a személyiségem. :D
12. srcrss (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
okt. 1. 10:43
:D
szept. 30. 22:17

Egy időgép hiányzik.

Nem bánok semmit a múltamból, csak fiatalabban hoznám meg ugyan azokat a döntéseket. + kilesnék néhány lottó főnyereményt.😀

Tudnám, mikor jön el az idő a nyugodt békés öregkornak, hogy addig minden tervem megvalósítsam.

Életcél?

Nekem nem volt sosem. Folyamatosan tanulom magam. Igyekszem jó ember lenni. Ha tudok segíteni, ha nem, akkor nem ártani.

10. globus (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
szept. 30. 20:45

Hobbiból dolgozom, nem kötelező.

Itthon meg pláne semmi nem az.

szept. 30. 20:32
A BTK 🤣
8. Regin_a (válaszként erre: 6. - Levarosbukta)
szept. 30. 18:25
7. LBO (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
szept. 30. 18:12
Pontosan azt csinálom, amit szeretek. Nincs akadály.
6. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
szept. 30. 17:12
Pénz, pénz, pénz! Ha pénz van van idő, energia, erő! Ha nem az enyém akkor másé. Mindent a pénz irányít. Ha az nincs megeszi az egészet a fene.
5. Regin_a (válaszként erre: 4. - Regin_a)
szept. 30. 17:02
Boca, nem ide akartam
szept. 30. 17:01

Sikerdíj, hiedeti magét az ügtyvés. Semmit nem kekll bedizetbie mi profik vagyubk megbónyerünk mindent, ha mégse akkor is mi fizetjuk a költségeket. Irtam neki, semmi válasz

Ma felhívtam. Ja, mi csak orvosi műhibával foglalkozunk

A majd 2 milla nem orvosi eset, 38%-a nem hozta lázba

Mifenét csináljak?

A befizetendő 6%-ot kibirom perinditáskor. Tudom hogy igazam van, de vajon a biró is így tudja -e

h Vesztek az másaik fél ügyvédi stb.költségeit is én fizetem ami akkor nem kevés

Nem tudom mit tegyek

Azt kiguberálom hogy kell pert inditani, aztán?

szept. 30. 16:30
Most a hozzáállásom.
szept. 30. 16:23
Általában azt csinálom.
szept. 30. 15:30

Megszavaztattam, de igazából tök jó lenne erről beszélgetni is. Nálad mi az akadály?

Én nagyon szívesen lennék főállású anya-gazdálkodó-önállátó-befőző-spájztöltő kisiparos. Mi hiányzik? Pénz - mivel dolgozni kell a pénzért (mást), ezért idő, erő, energia, talán még némi tudás, tapasztalat, elszántság is.

Miért nem csinálhatja mindenki azt, amit szeret?

Nálad? Pénz, idő, egészség, tudás hiányzik? Valami más?

Ha nem szeretnél a komoly életcéljaidról írni, akkor mi akadályoz jelen pillanatban, hogy azt csináld, amit szeretnél?

Én most aludnék. Persze ennek számtalan akadálya van.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook