Varrás nélkül hogy akadályozzam meg a textil foszlását? (tudásbázis)
Hasonló dolog ugrott be nekem is!:) Attól függ, hogy hol van a szakadás és milyen ruhadarabon. Én évek óta nagyon szeretem a különféle rávarrkató marticákat. Mindig van itthon kisebb-nagyobb. Ha egy ruhadarabot ki akarok selejtezni, a matricákat levágom róla:)
A szakadást lazán átöltöm és rá a matricát. Divatos, mókás, bolondos, kinek milyen a stílusa.
Egyébként pedig, bár hivatalosan nem tudom hogy nevezik ezt, van olyan aki ezzel foglalkozik, hogy pl szöveten a szakadást úgy foltozza meg, hogy a szövet saját szálait használja fel és szinte észre sem lehet venni hol volt a szakadás. Talán műstoppoló a neve.
méterárú boltba
egyik oldala ragad,biztosan van hímzett ruhátok ,annak a visszáján látsz ilyet
A katicára ragasztod ezt a vetexet (rongy)
utána szépen felvarrod sűrrű cikk-cakk öltéssel, vagy hímzed
Milyen folt ez?
Ruha alá ragasztható vetex esetleg.
Fél méter, talán 300ft
Amúgy amin épp ügyködöm, az a kislányom ovis jelének alternatív fixálása a ruháira...
Van egy textilem, ami tele van katicákkal. Kb. 1-1,5 cm, ha kivagdosom őket. (Nagyobbra nem tudom, mert sűrűn vannak.)
Egyet próbaképpen technokollal ragasztottam fel a belső címkére(+a széleit is), de mosásnál gondolom le fog ázni...(?)
További ajánlott fórumok:
- Ambuláns szülés? Volt valaki, aki így szült? Mezőtúr.Tudom, hogy lehet, de azt is, hogy mindenképpen meg akarnak benne akadályozni.
- A szomszédom kivágatta a háza előtti (utcán lévő)hatalmas fákat, és az úttesten hagyta, akadályozva minket a kocsibeállásban.Te mit tennél?
- Akarsz valamit, mégsem tudod rávenni magad. Téged mi akadályoz?
- Nyugdíj felvétele, ha akadályozott a nyugdíjas?
- A tanulásban akadályozottak
- Tapasztaltad már, hogy a tej fogyasztása akadályoz a fogyásban?