Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Az utolsó "pofont" fogadtam el a testvéremtől. Nem kíváncsi... fórum

Az utolsó "pofont" fogadtam el a testvéremtől. Nem kíváncsi... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. birebora (válaszként erre: 14. - Globus)
febr. 28. 01:38
Nagyon igy van. Aki megy, csinálja, odateszi magát, semmi. Amelyik hébehóba, na az a tuti faszagyerek.
14. globus (válaszként erre: 13. - Birebora)
febr. 27. 20:01

Hogyne. Férjem gyerekkori barátja a faluban maradt, oda nősült. Állandóan ugrálnak a családnak, belüket kidolgozzák, mindent megtesznek, szinte semmibe veszik.

Testvér Bp-ről évente 1x megy haza. Csurig pakolják neki a csomagtartót, pezsgő, sütemény, sátoros ünnep.

13. birebora (válaszként erre: 12. - Evinene)
febr. 27. 19:01
Ennek is meg van az előnye. Nincs vita, veszekedés, örülnek ha mentek.
12. Evinene (válaszként erre: 2. - Boldogzokni)
febr. 27. 18:50
De jó messzire lehet tőlük költőzni🫢🫢🫢🫢 Mi megtettük senki se szóljon bele az életünkbe... Hazalátogatunk de ennyi 2hosszút elosztva 1-1hét a kettőnk családjánal... évente...
febr. 25. 23:42
szomoru ez!
10. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
febr. 25. 18:43
Nem kell utána rohanni ha nem akarja. Annak értelmét se látom. Kétoldalúnak kell lennie.
9. Violet18 (válaszként erre: 2. - Boldogzokni)
febr. 25. 18:42

Igen, ezért sem értettem sosem miért ragaszkodnak emberek ennyire vkihez akivel nem megy jól az élet

🤷🏻‍♀️

8. birebora (válaszként erre: 7. - Smaragdzöld 🐉)
febr. 25. 17:27
Igy van.
7. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 6. - Birebora)
febr. 25. 16:45

Néha a csend beszél, és az minden szónál többet mond.

Valami oka biztosan van.

febr. 25. 16:41
Én most tartanék egy kis szünetet. Ha akar keres, ha nem az is válasz.
febr. 25. 13:13
ha nem kiváncsi, te se légy rá. ak menn akar hagyni kell.
febr. 25. 11:05
Valami oka van rá. Lehet, hogy nem akarja mondani, lehet, hogy számotokra semmiség, de neki nem az. Jó lenne őszintén beszélni vele, kettesben.
febr. 25. 10:58
De miért kell fogadni a pofont? Tudod ki tartaná oda az orcáját. Ha nem, hát nem. Majd keres ha akar. Biztosítsd, hogy te nyitott vagy és szeretnél velük. Várd meg amíg ő közeledik.
febr. 25. 10:50
A család nem választható.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.