Az óvódában, hány nap hiányzást igazolhat a szülő? (tudásbázis)
Sajnos nem jókedvemben utazok.. Én pl. továbbképzésre járok, és a Kislányomat nem tudom kire bízni, így vinnem kell magammal az ország sok pontjára.
Ez meg sajnos nem kifizetődő, mert ilyenkor a helyi "napköziben" v. "játszóházban" van...:S
Nálunk is van egy nyomtatvány: 1-3 napról..
illetve egy másik, amiben az Igazgatónőnél kell kérvényezni, ha 6 napot v. többet hiányozna a lurkó!
Remélem ez a 14 nap, nem igaz, mert már most van kinézőben 1-1-1 hét,-szünidőn kívül- amikor elutazunk, és így ez nagyon nem lenne jó. (mármint ez a 14nap)
nálunk sincs megszabva, a lényeg hogy legyen igazolás, főle most mondták, hogy nagycsoportos lett.
A mi ovinkban a nagycsoport duplázódik (nem fog késni suliból, pont hat évesen megy), valamiért így jött ki, szóval a lényeg, hogy azt viszont nem tudom, hogy közvetlenül az iskolát megelőző oviévben mennyit hiányozhat!
További ajánlott fórumok:
- Kötelezhetnek rá hogy bent altassam a gyerekem az óvodában, különben nem kapja meg az ebédjét?
- 30 napot ki igazolhat le az aktív korúak ellátásához?
- Ha beteg bölcsis/ovis gyermeked miatt nem tudsz dolgozni menni, hogyan oldod meg a munkahelyeden a hiányzást?
- Családi okok miatt én igazoltam két napot a suliban, úgy hogy a 3, szülő által igazolható már elfogyott.Elfogadják majd?
- Hogy igazolhattak vissza Faceebokon olyan emberek, akiket nem is jelöltem meg ismerősként?
- Mi számít bele a foglalkoztatást helyettesítő támogatáshoz szükséges 30 napos munkaviszonyba, hogyan igazolható?