ha önbarnitot használnák akkor nem látszódnának annyira azok a sárga csíkok? amúgy hallotam olyat hogy a visy dermablend vízálló alapozó is nagyon jó mert elhalványitsa a csikokat ha valaki tud segíteni hogy hogyan lehet eltűntetni vagy legalább ugy elhalványitani őket hogy kevésbé lehessen látni az irja meg nagyon meg köszönném
Igen próbáltam... kint Spanyolországban. Itt Magyarországon még nem találkoztam velük. Nem tudom mi volt a neve, de önbarnítós testápoló és karcsusítógél volt 3 az egyben:).
Más: jobb az önbarnítós testápoló mint a sima önbarnító, mert kevésbé leszel foltos-csíkos tőle. Elötte ajánlott a teljes testradír...
Egyáltalán nem szép a barnitott bör.Nekem a természetes sokkal jobban bejön.Rádásul véleményem hogy szerintem inkább kiemeli a különbséget a barnító.Vagyis a börhibákat.Mivel nem púder.
A barna bőr mindig szebbnek, egészségesebbnek tűnik mint a fakó. Az önbarnító krém nem tud javítani a striákon, kiv ha kifejezetten olyan a készítmény. Viszont ha nem egyenletesen viszed fel, akkor jelentősen ronthat a kinézeten...
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.