Az mennyire furcsa,hogy 35 éves vagyok és még nem volt nőm? (beszélgetés)
Nem léteznek erre segítő csoportok vagy szakemberek? Nagyon sok hasonló problémáról olvasok, mindkét nemnél előfordul. Mint a randiguru filmben, kellene egy tanácsadó, aki felhúzza az önbizalmad, elmondja mit hogyan.
Egyébként vannak ilyen gyorsrandi események, nem próbáltál még elmenni egy ilyenre? Csak pár percet lehet ugyan egy-egy emberrel beszélni, de akár még össze is sodorhat a sors azzal, akivel kell.
eléggé, persze azért előfordul 1-1 ilyen eset
szerintem egyre nehezebb ilyenkor ismerkedni, hiszen sok hölgy nem kezd tapasztalatlan férfival 30 felett, mivel ez azt jelenti, hogy a párkapcsolati terep számodra teljesen új dolog, nem tudod, hogy mit szeretnél, most kerülsz szembe olyan problémákkal, kihívásokkal, amelyeken a legtöbben tizen-húszonévesen túlesnek
nem lehetetlen párt találni, de gondolom, - ahogy te is érzed, hiszen miért írtál volna ki kérdést, ha nem -, hátránnyal indulsz
Mit értünk jelek alatt?
Ugyanis azokban a jelekben érdemes tudni olvasni, annak hiányában ismét a start mezőn állsz csak :D
Fura!?
Hát elég érdekes jelzőt találtál rá.
És ha már fura, akkor igen fura, hogy nem vagy képes ismerkedni.
Mit csinálsz, hogy nem találkozol élő nővel?
További ajánlott fórumok:
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?
- Elegem van abból, hogy kövér vagyok! Le kell fogynom! Velem tartasz?
- Ma furcsa hangulatban vagyok
- A 33. héten vagyok és a doki ma látta az ultrahangon, hogy rá van tekeredve a gyerek nyakára a köldökzsinór. Ez mennyire veszélyes?
- Mennyire biztos a teszt? ha már nem vagyok együtt a magzatom apukájával hogyan döntsek?
- Nem vagyok terhes, de tele vagyok furcsasággal...