Nem vagyok terhes, de tele vagyok furcsasággal... (beszélgetés)
"a fogamzásgátló abbahagyása után pár hónapig 50%-al nagyobb az esély a teherbeesésre!"
Hát...nem tudom.Én minden jót kívánok,de nálam ez kb. ilyen feltételek mellet sem történt meg,nem mintha babázni akartunk volna,de közvetlen a tabi után,napi 3x (nem ér röhögni,kinek milyen az étvágya szerelmesen,na!) együttlét,semmi (abszolút semmi)védekezés és no baba!Hogy lehet?Mégis így volt.Pedig 100%-ra egészséges vagyok!Érdekes dolgok ezek.
Szia!
A gondodat az okozza,hogy abbahagytad a fogamzásgátlót és a hormonjaid most valójában dolgoznak.
Én is ugyanígy jártam amikor abbahagytam,azt hittem elpatkolok úgy fájt.És jobban meg is volt mint mikor gyógyszert szedtem
De úgy egy fél év után minden rendeződött.
Természetes,hogy fáj a melled és,hogy görcsölsz nagyon mert ez már rendes mensi és nem megvonásos vérzés,a melled is a hormonváltozástól fáj.
Ha elvetéltél volna huzamossabb ideig véreznél nagyon-nagyon,nem csak 4 napig.
Amúgy most tessék belehúzni a babaprojektbe mert a fogamzásgátló abbahagyása után pár hónapig 50%-al nagyobb az esély a teherbeesésre!Sok szerencsét és nyugi nincs semmi gond!
Már csak azért is menj orvoshoz,mert a tüneteid alapján még így is lehetsz terhes,hogy a vérzésed megvolt.Rosszabb esetben méhen kívüli!
Nem akarlak megijeszteni! Bocsi.
Ha még mindig van valami tünet menj orvoshoz!
De ha semmi sincs és már nem is vérzel akkor feleslege,mert semmit sem csinálnak veled.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! 3. hónapja próbálok teherbe esni, eddig sikertelenül, de múlt hónapban nem éreztem jól magam, hányingerem volt, (eddig is le akartam) most leraktam a cigit ami most nem volt nehéz mert nem is esett már jól, és nagyon fájtak a melleim. Majd két hete éjjel felébredtem kimentem a mosdóba, semmi fájdalom nem volt, hogy meg fog jönni, de ahogy kiértem elöntött, és olyan fájdalmaim lettek, hogy azt hittem ott helyben szülök egy babát! Rám ez nem jellemző, szokott fájdogálni, de most sírtam a fájdalomtól. Négy napig tartott a menzi, de a melleim azóta is fájnak de nagyon. Ahogy én láttam egyszerű piros vér volt. Szerintetek lehet hogy vetélésem volt???
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- Terhességi teszten nagyon halvány a csík. Terhes vagyok?