Az irrigálás és az intimzuhany ugyanaz? (beszélgetés)
tiszta viz, semmi szappan, semmi intim zuhany, mert ott lent szepen van egy kemiai egyensuly.
szerintem kevesebb folyas, meg egyeb nemi bajok lesznek...intim zuhany jo BIZNISZ, mert a 21. szazadban mindent el lehet adni.
nekem soha nem volt ilyenem, es soha semmi nemi bajom, folyasom nem volt az eletben, es 35 vagyok.
A rendszeres irrigálás nálam is több bajt csinált mint hasznot, pedig csak hetente2-3 alkalommal használtam. A nődoki szerint az is sok volt.
A natúr élőflórás joghurttal sokkal többet értem el.
pedig a doki a neten azt irta,naponta használja,.de sztem ez is egyénfüggö.én mondtam neki h tavaly óta nem jó semmi,a kenet stb,mindig van vmi baci stb,gondlom ezért mondta h naponta.kérdeztem is tole h nemsok, azt mondta nem,,,,
ha kb 1 éve nem mulik a bajom,sztem ennél rosszabb már nem lehet:)
Ugyan az.
De szerintem megszüntették a Lactacid irrigátort.
Én fürdéshez használok ezért is.
Találtam neked ilyet, csak 1500 Ft.
Szia!
Nekem lactacid irrigátorom van.Ez egy flakon aminek lecsavarható/ebbe tehetsz bármilyen erre a célra alkalmas,gyógyszertárban kapható készitményt/ a teteje ami hosszúkás sok lyuk van rajta és ahogy beteszed nyomod a flakont ugy mos ki belüről.Az intim zuhany is ez szerintem csak más néven.
egy irrigátor az orvosnál 6000 ft kb,abba benne van a tejsav stb,mig a másik egy Dm es készülék,abba is rakható.
mi a különbség ?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy országot, egy várost, fiú és lánynevet, növényt és egy tárgyat ugyanazzal a kezdőbetűvel!
- Mik a tapasztalatok az irrigáláshoz használt grapefuitmag kivonatról vagy teafaolajról?
- Grapefruit cseppek irrigálásra
- Az irrigáláson kívül mire lehet még használni a patikai tejsavat?
- Volt akinek sikerült méhpolipot diófalevél irrigálással eltüntetni?
- MedCare 6 db-os tejsavas kapszula intimzuhanyhoz, eladó